Ρουμελιώτης: "Δε δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα το πρόσωπο που έπρεπε"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΟ προπονητής της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του δεν έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε.

«Σε ένα τέτοιο ματς με τόσα πολλά λάθη σίγουρα δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο Ολυμπιακός είχε πιο καθαρό μυαλό, περιορίζοντας τα δικά του λάθη και παρόλο που δεν έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης φάνηκε να είναι πολύ ανώτερος από εμάς. Ήταν έκπληξη και το δεύτερο ματς αλλά και το αποψινό (23/4) κι ιδιαίτερα τα πολλά και αβίαστα λάθη σχεδόν από όλη την ομάδα τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Δε δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα το πρόσωπο που έπρεπε, το αγωνιστικό πρόσωπο προηγούμενων αγώνων. Έχουμε μπροστά μας τρεις ημέρες να ξεχάσουμε αυτά τα δύο ματς, να κοιτάξουμε μπροστά βελτιώνοντας την απόδοση μας πιστεύοντας στη νίκη και με θέληση να μπορέσουμε να κερδίσουμε στο Ρέντη και να επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X