ΑΕΚ: Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος παραμένει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ

ΑΕΚ: Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος παραμένει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία της με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 39χρονο προπονητή ο οποίος πραγματοποίησε φέτος με το τμήμα μια πολύ καλή σεζόν. Η ΑΕΚ συμμετείχε για πρώτη φορά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, έφτασε στο Final-4 του Κυπέλλου ενώ εξασφάλισε και την έξοδο της στην Ευρώπη. Πλέον ο πήχης έχει ανέβει και στόχος είναι η ομάδα τη νέα χρονιά να πάει ακόμα ψηλότερα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο.

Ο 39χρονος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο του τμήματος Χάντμπολ Γυναικών της ομάδας μας, προκειμένου να φθάσει η ΑΕΚ ακόμα ψηλότερα από τη φετινή σεζόν που πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει.

Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Είναι πάνω απ’ όλα μια συνεργασία εμπιστοσύνης και ξεκάθαρος στόχος όλων μας  είναι να φτάσουμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά. Ακολουθούμε πιστά το πλάνο που υπάρχει από την περσινή σεζόν με σταθερά βήματα και γερές βάσεις ώστε η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί και στο χάντμπολ γυναικών».

Βύρωνα, πάμε ΜΑΖΙ ακόμα ψηλότερα!

AEK talk: Ο τελικός του χάντμπολ και όλες οι ποδοσφαιρικές εξελίξεις (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X