
Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς για την Σίτι, Ρόδρι, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα την Τετάρτη (30/4) μετά την από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τόνισε με ανάρτηση του ότι ο Ισπανός μέσος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα των «Πολιτών», ενώ υπάρχει αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Η σχετική ανάρτηση του Ρομάνο:
«Ο Ρόδρι επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις με την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει των τελευταίων αγώνων της σεζόν.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και το επιτελείο της Σίτι ελπίζουν να ξαναδούν τον Ρόδρι στους αγωνιστικούς χώρους πριν το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το καλοκαίρι, όπως είχε προγραμματιστεί εδώ και μήνες».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Σαν κάτι να αλλάζει στην ΑΕΚ…
- Η κίνηση του Αλμέιδα πριν φύγει από την ΑΕΚ που παραξένεψε πολλούς
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρέτισαν τον Αλμέιδα στο αεροδρόμιο -Συγκίνηση και… έκπληξη (ΦΩΤΟ)
- «Διπλό χτύπημα από ΑΕΚ, θέλει τον Αλεμάο και τον Σοκό!»



Στην 6η θέση της Eurovision η συγκλονιστική Klavdia – Κέρδισε η Αυστρία!

Τι προπονητή ψάχνει η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ήττα (3-4) στον 1ο τελικό από τον Δούκα

Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου μόλις συνειδητοποίησαν τι σημαίνει το ακρωνύμιο «G» στα κινητά

Σε πρώτο πλάνο το δυνατό της σημείο: Μάγκυ Χαραλαμπίδου… δεν υπάρχεις! (ΦΩΤΟ)