
Ο Καταλανός Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ τα είπε με τον «Πελάδο»
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με την ομάδα να έχει «καταρρεύσει» στα πλέι οφ της Super League και την ατμόσφαιρα στον σύλλογο βαριά.
Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση πλέον με το 0/4 στα πλέι οφ, τις σερί ήττες, την αναποτελεσματική και προβληματική εικόνα και το κάκιστο δίμηνο που έθεσε την ΑΕΚ εκτός όλων των βασικών στόχων.
Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση δεν δείχνει να έχει πάρει απόφαση για άμεση απομάκρυνση του Αλμέιδα και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι στον πάγκο στα δύο τελευταία ματς με Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα επιμένει στην απόφαση του να παραμείνει ο Αλμέιδα μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο να κάνει η ΑΕΚ το 2/2 στο φινάλε, ενώ οι δύο τους τα είχαν πει για τα τελευταία φορά ενόψει του φινάλε της σεζόν στην συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη στα Σπάτα.
Ο Αλμέιδα πάντως είχε συνάντηση με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα και την Κυριακή, πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια τα είπαν κατ’ ιδίαν στο γήπεδο.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Καμαρά: «Είχα πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ, είχα πει στον Αλμέιδα έρχομαι – Θα ήταν δύσκολο όμως να μείνω στην Αθήνα!»
- Σωτηρακόπουλος για Μπενίτεθ: «Λάτρης της τακτικής, πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Σοβαρή υποψηφιότητα του Ηλία Κυριακίδη για τον ΟΦΗ
- Όταν η αξία είναι δεδομένη, στο κίνητρο είναι όλα τα λεφτά



Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Λαμπρόπουλος

Αρτέτα: «Ο Πάρτεϊ είναι σημαντικός για την ομάδα»

Ο γιος του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, Αστέρης, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Super League!

ΑΕΚ: Σε 27 χώρες θα μεταδoθεί ο 2ος τελικός του EHF Cup κόντρα στην Αλκαλόιντ

Φοβερή Μπέτις: Άλλαξε σήμα… για να πάρει το Conference League (ΦΩΤΟ)