Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradio-live210Στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό των Play Off της Α1 βόλεϊ γυναικών και το enwsi.gr θα βρεθεί στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για να σας μεταδώσει LIVE μέσω WEB RADIO όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης, σε περιγραφή του Τάσου Καπετανάκου.

Έφτασε η στιγμή της αλήθειας για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία πρέπει να φανεί συνεπής στο «ραντεβού» , παίρνοντας την δεύτερη νίκη στους τελικούς.

Το Enwsi.gr λοιπόν θα βρίσκεται στo κλειστό του Ιωνικού στην Νέα Φιλαδέλφεια για να σας μεταδώσει το εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 του βόλεϊ.  Ο Τάσος Καπετανάκος θα είναι στο μικρόφωνο για την περιγραφή του αγώνα Γι’ αυτό μπείτε στο Enwsi.gr και ακούστε σε LIVE WEB RADIO, την μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X