«Τρέχουν» πίσω από την ΑΕΚ στο λιμάνι

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidisΤο σκηνικό γνώριμο στους παλιότερους. Εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν η ΑΕΚ κυριαρχούσε απόλυτα στον ελληνικό χώρο, ο Ολυμπιακός είχε βρει την…πατέντα. Ακολουθούσε κατά πόδας τους «κιτρινόμαυρους» στόχους, προσπαθούσε να χαλάσει τις μεταγραφές ή να αποκτήσει εκείνος παίκτες που ενδιέφεραν την Ενωση. Και τώρα, σε μια εποχή που η ΑΕΚ προσπαθεί να αναβιώσει εκείνη την επιτυχημένη συνταγή, ο Ολυμπιακός επαναφέρει την…πατέντα για να βάλει αναχώματα στην πορεία.

Αν και ακόμα δεν έχει ανοίξει καν επίσημα η μεταγραφική περίοδος, στο λιμάνι βρίσκονται στο «τρέξιμο» πίσω από κάθε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ. Πρόσφατα είναι όσα συνέβησαν με τον Αυλωνίτη, που κλάπηκε ενώ είχε υπογράψει και είχε λάβει προκαταβολή από την Ενωση (υπόθεση που ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα και η ΑΕΚ δεν πρόκειται να την αφήσει). Η συνέχεια ήταν ανάλογη.

Ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ για τον Καθάριο, εμφανίστηκε και ο Ολυμπιακός. Ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ για τον Μπακάκη, από κοντά και ο Ολυμπιακός. Ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ για τον Ανέστη, άμεση κίνηση από τον Ολυμπιακό. Εμφανίστηκε ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Παπάζογλου, έσπευσε να τον κλείσει ο Ολυμπιακός. Και βέβαια, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με την υπόθεση Μάνταλου.

Η ΑΕΚ είχε αδυναμία στην υπογραφή συμβολαίων και το κλείσιμο ποδοσφαιριστών και αυτό την έφερνε σε θέση αδυναμίας. Συν τοις άλλοις, η Ενωση δημιουργείται εξ αρχής και έχει το χάντικαπ της Β’ Εθνικής, όταν ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα πριν…ξεκινήσει και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ακόμα και έτσι – όπως έγινε ξεκάθαρο με την υπόθεση Μπακάκη – κάθε παίκτη που θέλει η ΑΕΚ τον κάνει δικό της, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία. Αλλά το τρέξιμο από το λιμάνι θα συνεχίζεται για πολύ ακόμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X