Στην «μάχη» του τίτλου η ΑΕΚ - Αντιμετωπίζει απόψε (22:00) τον Ερμή Ζωγράφου στον 1ο ημιτελικό του Futsal Ανδρών

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Ερμή Ζωγράφου στο Καματερό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ, καθώς απόψε στις 22:00 φιλοξενεί τον Ερμή Ζωγράφου στο Κλειστό του Καματερού, στο πλαίσιο του 1ου Ημιτελικού του Πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την πρόκριση στους Τελικούς της Futsal Super League, με στόχο φυσικά να διεκδικήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα. Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά και να θέτουν εαυτούς στη διάθεσή του.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Η ομάδα μας είναι πλήρως προετοιμασμένη για τον Ημιτελικό, κόντρα στην ομάδα του Ερμή. Θα παραταχθούμε δίχως απουσίες. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν και μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές, μπαίνουμε σε νοοτροπία τελικών. Θεωρώ ότι η ομάδα θα ανταπεξέλθει πολύ καλά στο απαιτητικό παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Καλώ όλο τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο, να μας στηρίξει και να κάνουμε το πρώτο βήμα προς τους Τελικούς μαζί».

 

Η Φανέλα με το #9 με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X