Ορατός ο κίνδυνος για φινάλε της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, δίχως να διαθέτει επιθετικούς

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas tsevasΚάτι οι «παλιοί» τραυματισμοί που επιδεινώθηκαν στην πορεία της σεζόν, κάτι οι ατυχίες που προέκυψαν, το αποτέλεσμα είναι να έχει «αποδεκατιστεί» η ΑΕΚ στην θέση του σέντερ φορ. Μάλιστα, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι ορατό το ενδεχόμενο, να πάει στο φινάλε του πρωταθλήματος, χωρίς επιθετικούς. Ή ενδεχομένως μόνο με τον νεαρό Θαναηλάκη. Πως θα γίνει αυτό;

Ο Μπρέσεβιτς έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται. Το πρόβλημα που έχει προκύψει με την κάκωση στην σπονδυλική στήλη του Τσεβά, θέλει προσεκτικούς και ιδιαίτερους χειρισμούς. Είναι σε ευαίσθητο σημείο και δεν χωράει βιασύνες για επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Η πορεία της αποθεραπείας του Τσεβά, θα αξιολογείται μέρα με την μέρα. Αλλά το βέβαιο είναι πως δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο. Επομένως τίποτα δεν είναι σίγουρο ως προς τον χρόνο απουσίας του νεαρού επιθετικού.

Όσο για τον Ντακόλ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει κανονικά την Κυριακή στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Από εκεί και πέρα αν έχει επιβαρυνθεί τόσο το πρόβλημα στον ώμο, που η επέμβαση θα πρέπει να επισπευστεί, τότε ο Βραζιλιάνος θα μπει στο χειρουργείο πριν τελειώσει η σεζόν.

Άλλοι σέντερ φορ στο ρόστερ δεν υπάρχουν, με εξαίρεση τον Λάμπρο Θαναηλάκη. Όμως ο νεαρός αφενός δεν έχει πάρει καν ακόμα το βάπτισμα του πυρρός ούτε σε αποστολή για επίσημο ματς και αφετέρου μόλις χθες επέστρεψε μετά από πολύ καιρό σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X