Προβάδισμα στον Μανιά για την επίθεση

Προβάδισμα στον Μανιά για την επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lyberopoulos-manias-λυμπεροπουλος-μανιαςΤο περασμένο καλοκαίρι, όταν σχηματιζόταν η νέα ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε επικεντρωθεί στην περίπτωση του Μιχάλη Μανιά. Ηταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Απόλλωνα και στην Ενωση ήταν πεπεισμένοι πως ήταν ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Ωστόσο, ο Μανιάς προτίμησε τη λάμψη της μεγάλης κατηγορίας και κατέληξε στον Αρη. Τώρα, το φλερτ των δύο πλευρών αναθερμάνθηκε και όλα δείχνουν πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να καταλήξει σε «γάμο».

Στις τελευταίες επαφές που υπήρξαν με τον εκπρόσωπο του 24χρονου επιθετικού (στο περιθώριο της μεταγραφής του Μπακάκη), στην ΑΕΚ έκαναν την κίνηση τους. Βέβαια, γνωρίζουν πως ο Μανιάς δεσμεύεται από συμβόλαιο με τον Αρη και μάλιστα δεν τίθεται θέμα προσφυγής, από τη στιγμή που εξοφλήθηκε μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου. Ωστόσο, με δεδομένο πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πιθανό να επιλέξει τον δρόμο της ερασιτεχνικής κατηγορίας, τα συμβόλαια δεν θα υφίστανται. Όπως κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και αν ο Αρης μείνει στην Β’ Εθνική, αλλά δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιο του παίκτη.

Στην ΑΕΚ έχουν δώσει σαφές προβάδισμα στην περίπτωση του Μανιά έναντι των άλλων επιλογών που έχουν για την επίθεση. Θεωρείται περισσότερο φορ από τον Μπόγιοβιτς και τον Μανούσο, με εντυπωσιακά σωματικά στοιχεία. Είναι φορ που μπορεί να παίξει στην κορυφή, αλλά και στα άκρα. Δυνατός, αλλά και με «πλαστικές» κινήσεις. Η πορεία του στο ναυάγιο του φετινού Αρη, ήταν ξεκάθαρη: με επτά γκολ και μία ασίστ σε 31 συμμετοχές, επιβεβαίωσε την περυσινή εξαιρετική σεζόν και δείχνει πως είναι αξιόλογη επιλογή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X