Η ΑΕΚ Betsson έκανε το τέλειο παιχνίδι και βάσει αριθμών κόντρα στη Ναντέρ!

Εικόνες από το ΑΕΚ Betsson - Ναντέρ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson έκανε ένα πολύ άρτιο παιχνίδι

Το Game 3 έμοιαζε με ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, λαμβάνοντας υπόψιν όσα είχαν γίνει στα προηγούμενα δύο ανάμεσα σε ΑΕΚ Betsson και Ναντέρ. Για την Ένωση έμοιαζε με αγώνα υπομονής που θα έπρεπε να μοχθήσει πολύ για να φτάσει στον μεγάλο στόχο της, την πρόκριση στο Final 4 του BCL.

Στην πράξη όμως τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Για τα δεδομένα και τη σημασία του αγώνα άλλωστε η ΑΕΚ σούταρε εξαιρετικά. Το 43,7% στα τρίποντα είναι συνθήκη επιτυχίας, με τους κιτρινόμαυρους να βγάζουν πολλά αμαρκάριστα σουτ.

Στην αναμέτρηση στο κλειστό της Φυλής όμως υπήρχαν δύο (συν ένας) αριθμοί που καθόρισαν την έκβαση του αγώνα και είπαν τα πάντα για την εικόνα της ομάδας του Σάκοτα. Ποιοι ήταν αυτοί; Οι ασίστ και τα λάθη της ΑΕΚ. Στο παιχνίδι αυτό οι κιτρινόμαυροι μοίρασαν 27 τελικές πάσες, ενώ υπέπεσαν μόλις σε 6 λάθη. Η αναλογία είναι 4 ασίστ για 1 λάθος, γεγονός που σημαίνει πως η δημιουργία ήταν σε τρομερά υψηλά επίπεδα.

Ο καλύτερος παίκτης όλης της σειράς άλλωστε, ο Χάντερ Χέιλ, ήταν αυτός που έδωσε τον τόνο, με τις 7 τελικές πάσες που μέτρησε, την ώρα που οι Γάλλοι στο δημιουργικό κομμάτι δεν πήραν απολύτως τίποτα. Διότι είχαν 18 ασίστ και 15 λάθη, μη μπορώντας να αντέξουν στην πίεση που έβαλε στη μπάλα η ΑΕΚ. Τα λάθη των παικτών του Ντα Σίλβα τιμωρήθηκαν πολλές φορές. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ένωση βρήκε 29 πόντους από λάθη στο παιχνίδι με τη Ναντέρ, έναντι μόλις 11 των Γάλλων. Η διαφορά των 18 πόντων στον τομέα αυτό ήταν σημαντική, με την Ένωση να βάζει από νωρίς υποθήκη νίκης, σε ένα παιχνίδι που αν και έμοιαζε να είναι γεμάτο παγίδες, κατέληξε να είναι θρίαμβος!

Πηγή: Athletiko.gr

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Inside με ειδήσεις και σχόλια από τον Τάσο Καπετανάκο από την Ολλανδία! (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS