Ενας από τους λόγους να ψάλουν «Τη Υπερμάχω» (VIDEO)

Ενας από τους λόγους να ψάλουν «Τη Υπερμάχω» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

fanis-φανηςΗ ΑΕΚ περνά δύσκολες στιγμές με την παρουσία στην ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που βιώνει προβληματικές καταστάσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Ενωση βρισκόταν σε κατάσταση απελπισίας και η διοίκηση Θεοδωρακόπουλου προσπαθούσε να βρει κάπου για να πιαστεί. Η λύση ήταν ο ομογενής φορ Φανής, που κατά την παρουσίαση του στο γήπεδο συνέβη το απίστευτο. Συγκινημένος ο πρόεδρος της ομάδας από τη στιγμή, ανέφερε πως είναι μια μέρα που πρέπει να γιορτάζουν οι Κωνσταντινοπουπολίτες και κάλεσε τους φίλους της ΑΕΚ να ψάλουν όρθιοι «Τη Υπερμάχω»!

Ο Φανής βέβαια δεν ήταν ο απελευθερωτής, ούτε μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της ΑΕΚ. Η Ενωση δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο ομογενής φορ έβαλε όλα και όλα έξι γκολ. Ένα από αυτά, σημειώθηκε μια μέρα σαν σήμερα του 1974. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Αρη στη (μισοάδεια) Νέα Φιλαδέλφεια και ο Φανής ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Ο Κασάπης ισοφάρισε και έτσι η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπου τελικά κατετάγη στη διόλου τιμητική 5η θέση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”gt1UmX1JLdI” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X