Ο Ζόριτς «ξόρκισε» σήμερα την «κατάρα» που κρατούσε από το ντέρμπι

Τον Μάρτη κρίσιμο ματς  με την U-21 ο Ζόριτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ZoricΌσο εντυπωσιακός ήταν ο πρώτος γύρος στο φετινό πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου για τον Ντάρκο Ζόριτς, άλλο τόσο δύσκολος είναι ο δεύτερος. Έξι γκολ είχε πετύχει μέχρι και τον Γενάρη ο νεαρός διεθνής μέσος, που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Ωστόσο, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα. Μάλιστα την εκτελεστική δεινότητα του Ζόριτς, είχε «στοιχειώσει» το πέναλτι που έχασε στο ντέρμπι κορυφής με την Σουτιέσκα.

Σήμερα όμως, ο αρχηγός της Τσέλικ, κατάφερε να ξορκίσει την… κατάρα από εκείνο το ντέρμπι. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με την Πέτροβατς, η ομάδα του κέρδισε πέναλτι και με το σκορ στο 1-1. Ο Ζόριτς δεν δίστασε ούτε στιγμή να αναλάβει την εκτέλεση του, δείχνοντας πως έχει χαρακτήρα.  Ψύχραιμος αυτή την φορά  ευστόχησε και όχι μόνο έδωσε την νίκη στην Τσέλικ με 2-1, αλλά της επέτρεψε να πλησιάσει και πάλι στην κορυφή.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X