
Ολα όσα είπε ο πατέρας του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Ο πατέρας του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Βλάντιμιρ, παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της Σερβίας. Αναφέρθηκε, στην πορεία που έχει χαράξει ο γιος του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και στην παρουσία του στην εθνική ομάδα.
«Είμαι περήφανος για την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο. Είναι προνόμιο για εκείνον η καριέρα του, το που έχει παίξει και το που παίζει τώρα. Ξέρω, ότι θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα με την φανέλα της εθνικής ομάδας της Σερβίας. Συμμετείχε σε πολλά μεγάλα παιχνίδια. Τις προάλλες, Αντεμ Λιάγιτς κι εγώ, αναπολούσαμε τον αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα.
Ήταν πριν από έξι χρόνια, 1-1. Και οι δύο ήταν στην εθνική ομάδα», ήταν τα λόγια του Βλάντιμιρ Γκατσίνοβιτς που εργάζεται ως προπονητής στη Νόβι Παζάρ, ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως «η γυναίκα μου δεν μπορούσε να παρακολουθήσει ούτε τους δικούς μου αγώνες, ούτε του Μιγιάτ. Έχω κι εγώ άγχος. Βιώνουμε τα πάντα πολύ συναισθηματικά» και κατέληξε: «Ο Μιγιάτ ζει για το ποδόσφαιρο, όπως κι εγώ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Tsak attack με Tsil out» με Τσακίρη και Τσίλη! (VIDEO)
- Καζαντζόγλου: «Ο Κουτέσα φέρνει και… προπονητή» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Σκωτσέζικα Μέσα: «Ο Πάλμα επιστρέφει στην Σέλτικ, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για εκείνον!»
- ΑΕΚ: Το story του Πουλούλου για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κουτέσα (ΦΩΤΟ)



Πόσα παιδιά «χτύπησε» στην Ελλάδα η διεισδυτική λοίμωξη από στρεπτόκοκκο την τελευταία τριετία

Euroleague: Η Φενέρ «τελείωσε» (82-76) τον Παναθηναϊκό και το όνειρο του τελικού!

Αποχαιρέτησε την Καλλιθέα ο Βαλμπουενά

Αντσελότι: «Έχει την ποιότητα να προπονήσει τη Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο»

Περιφέρεια Αττικής: Υπεγράφη σύμβαση για την κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας