"Η μεταγραφή του Γκαντί στην Ελλάδα είναι πιθανή λόγω του Μπόνεφ"

"Η μεταγραφή του Γκαντί στην Ελλάδα είναι πιθανή λόγω του Μπόνεφ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gadi γκαντίΜε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον Κρις Γκαντί ασχολείται η βουλγάρικη ιστοσελίδα blitz.bg. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως είναι πιθανή η μεταγραφή του Γκαντί στην Ελλάδα, λόγω των σχέσεων του προέδρου της με την χώρα μας. Ο λόγος για τον Χρίστο Μπόνεφ, ο οποίος είναι επίτιμος πρόεδρος της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Θυμίζουμε πως ο Μπόνεφ έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ κατά την περίοδο 1979-81, ενώ διετέλεσε προπονητής του Παναθηναϊκού τη διετία 1988-90.

Το δημοσίευμα της blitz.bg αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Κρις Γκαντί έχει προκαλέσει σοβαρό ενδιαφέρον δύο φημισμένων ελληνικών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παρακολουθούν τον 22χρονο επιθετικό.

Ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ είχε πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει επίσης το ενδιαφέρον της Λουντογκόρετς, της Λέφσκι και της ΤΣΣΚΑ.

Η μεταγραφή του Γκαντί στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανή λόγω των σχέσεων του προέδρου με τους Νότιους γείτονες».

blitz.bg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X