
Η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς της Αθλέτικ Μπιλμπάο
Η Μπαρτσελόνα καλείται στο επερχόμενο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο να ενισχύσει το ρόστερ της, την ώρα όμως που συνεχίζει να λειτουργεί υπό συνθήκες οικονομικής στενότητας.
Λόγω των ελλειμάτων του προϋπολογισμού, οι Καταλανανοί δεν έχουν εξασφαλίσει τη δυνατότητα να ξοδέψουν όλο το ποσό των εσόδων, από μελλοντικές πωλήσεις παικτών, επομένως οι ακριβές μεταγραφές δεν θεωρούνται εφικτές αυτή τη στιγμή.
Σύμφωνα λοιπόν με τη Marca, οι Μπλαουγκράνα απέσυραν τελικά για αυτόν τον λόγο το ενδιαφέρον τους για τον αστέρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Νίκο Γουίλιαμς, του οποίου η ρήτρα αγοράς ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, υποστηρίζεται, πως είναι πολύ πιθανό να μην γίνουν μεταγραφικές κινήσεις για την επίθεση της ομάδας, αφού οι υπάρχοντες παίκτες του Χάνσι Φλικ αποδίδουν σε πολύ υψηλό επίπεδο τη φετινή σεζόν, με τον Γερμανό τεχνικό να εμφανίζεται πολύ ικανοποιημένος από τη γενικότερη συνεισφορά τους.
Η Φανέλα με το #9 με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO)- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Σαν κάτι να αλλάζει στην ΑΕΚ…
- Η κίνηση του Αλμέιδα πριν φύγει από την ΑΕΚ που παραξένεψε πολλούς
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρέτισαν τον Αλμέιδα στο αεροδρόμιο -Συγκίνηση και… έκπληξη (ΦΩΤΟ)
- «Διπλό χτύπημα από ΑΕΚ, θέλει τον Αλεμάο και τον Σοκό!»



Στην 6η θέση της Eurovision η συγκλονιστική Klavdia – Κέρδισε η Αυστρία!

Τι προπονητή ψάχνει η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ήττα (3-4) στον 1ο τελικό από τον Δούκα

Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου μόλις συνειδητοποίησαν τι σημαίνει το ακρωνύμιο «G» στα κινητά

Σε πρώτο πλάνο το δυνατό της σημείο: Μάγκυ Χαραλαμπίδου… δεν υπάρχεις! (ΦΩΤΟ)