Εντοπίστηκε ο πρώτος στόχος από τον Ελγκέτα, μετά το Πάσχα οι τελικές επαφές

Ελγκέτα: «Θα παίζουμε πάντα με καρδιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgetaΜπορεί ο Χόρχε Ελγκέτα να βρίσκεται στην πατρίδα του, μπορεί οι κιτρινόμαυροι να έχουν πλέον άδεια, αλλά οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται ενόψει της στελέχωσης του τμήματος βόλεϊ για την νέα σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις ώστε την νέα σεζόν η ΑΕΚ να παρουσιαστεί έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται.

Το σχέδιο του προπονητή είναι δεδομένο και έχει παρουσιαστεί και στην διοίκηση. Ο Ελγκέτα γνωρίζει πολύ καλά την αγορά, έχει πολλές και σημαντικές επαφές και οι επιλογές που θα γίνουν θα είναι καθαρά δικές του επιλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr έχει εντοπιστεί ήδη ο πρώτος στόχος. Πρόκειται για Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται αυτή την στιγμή στους αγώνες κατάταξης της Α1.

Με μεγάλη εμπειρία στον ελληνικό χώρο, μπορεί να αποτελέσει μια από τις κολώνες της νέας σεζόν και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Μετά το Πάσχα και κυρίως μετά το τέλος των πλέι οφ και των πλέι άουτ, θα γίνουν οι τελικές επαφές με τον παίκτη. Στην  ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι το θέμα θα κλείσει σύντομα και η συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα εξελιχθεί σε σίριαλ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X