Φέτος θέλει "Ανάσταση" με κούπα

Ένα ακόμα "βήμα" πιο κοντά στον τίτλο, θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ (17:00 enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΗ ΑΕΚ βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και κατ επέκταση της φετινής σεζόν, με τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο 1-1. Όποία από τις δύο ομάδες κάνει άλλες δύο νίκες θα κατακτήσει τον τίτλο, με την Ένωση να ψάχνει επιστροφή στις κούπες μετά από 18 μήνες “ξηρασίας”.

Το περυσινό Πάσχα όλα είχαν τελειώσει για την ΑΕΚ (5/5/2013). Η σεζόν είχε λάβει τέλος με τις “κιτρινόμαυρες” να καταφέρνουν να πάρουν μόνο το Super Cup στην αρχή της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκες” μετά σήκωσαν “κεφάλι” και πήραν από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σα να μην έφτανε αυτό ο Ολυμπιακός στέρησε από την Ένωση και το φετινό Κύπελλο που την απέκλεισε στα προημιτελικά και μετά το κατέκτησε.

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στον “θρόνο” της κόντρα στην ίδια ομάδα. Κάτι που αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τις “κιτρινόμαυρες” να κατακτήσουν το πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα που της το στέρησε πέρυσι.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X