Μόνο ο Τσεβάς μένει ...ετοιμοπόλεμος

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stathakis tsevas anakoglou goalΜε μοναδικό “καθαρόαιμο” επιθετικό τον Βασίλη Τσεβά αναμένεται να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, σε περίπτωση που μπει για χειρουργική επέμβαση ο Ντακόλ πριν το φινάλε της σεζόν.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν η Ένωση άρχιζε τη δοκιμασία της Γ’ Εθνικής, ο Τραϊανός Δέλλας υπολόγιζε για την κορυφή της επίθεσης κατά κύριο λόγο τους Μπρέσεβιτς και Ντακόλ, με τον Παυλή να μένει στον πάγκο και να παίρνει ολιγόλεπτες ευκαιρίες. Φυσικά υπήρχε και ο Ζντράβκο Πόποβιτς για την επίθεση, αλλά ο Κροάτης ήταν γνωστό ότι αγωνίζεται ως επί το πλείστον στα άκρα και όχι στον κορυφή. Από τους νεαρότερους σε ηλικία επιθετικούς υπήρχε ο Τσεβάς,  ο Θαναηλάκης και ο Τζάθας, ο οποίος επίσης προοριζόταν περισσότερο για τα πλάγια.

Όσο περνούσε ο καιρός τόσο λιγότερες γινόντουσαν οι λύσεις στη γραμμή κρούσεις για τον τεχνικό του δικεφάλου. Αρχικά ο Μιχάλης Παυλής έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και στη συνέχεια ήρθε στην επιφάνεια το πρόβλημα του Μπρέσεβιτς στο γόνατο. Ο Κροάτης μπήκε στο χειρουργείο και αναμένεται να επιστρέψει όταν η ομάδα θα ετοιμάζεται πλέον για τη Football League. Επόμενο “θύμα” λόγω τραυματισμού ήταν ο Άλεξ Ντακόλ, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ενεργό δράση.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για τον Δέλλα; Ότι αν ισχύσει η παραπάνω πληροφορία που αφορά στον Ντακόλ, τότε θα μείνει μόνο με τον Βασίλη Τσεβά ως φορ περιοχής, μια και ο Λάμπρος Θαναηλάκης παραμένει εδώ και καιρό τραυματίας (δεν τον έχουμε δει ακόμα αγωνιζόμενο σε επίσημο ματς). Το ευχάριστο είναι ότι ο Τσεβάς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει στους τελευταίους αγώνες της ομάδας, γνωρίζοντας καλά ότι τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αποδείξει σε όλους ότι αξίζει να πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X