Ετοιμάζεται για χειρουργείο ο Ντακόλ πριν το τέλος της σεζόν

Έγινε και το πρώτο καρέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntakolΟ Βραζιλιάνος επιθετικός συζήτησε με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ και σκέφονται πλέον όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε εγχείριση πριν το τέλος της σεζόν, για να επιστρέψει υγιής όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο εντονότεροι γίνονται οι πόνοι που αισθάνεται ο Άλεξ Ντακόλ στον ώμο, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο η προσπάθα που καταβάλλει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Εδώ και καιρό ο στράϊκερ του δικεφάλου έχει συζητήσει αρκετές φορές με τους υπεύθυνους του ιατρικού επιτελείου της ομάδας προκειμένου να πάρουν μια οριστική απόφαση για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να μπει στο χειρουργείο, με σκοπό να ξεπεράσει μια και καλή το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παρά το γεγονός ότι η πρώτη σκέψη ήταν να υποβληθεί σε επέμβαση μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του δικεφάλου, με βάση τα όσα τόνισε τις τελευταίες μέρες σε συμπαίκτες του ο Ντακόλ, δεν έχει σκοπό να περιμένει τόσο. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει (σύντομα και μαθηματικά) την άνοδό της στη Football league, σκέψη του Βραζιλιάνου είναι να μπει άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να επιστρέψει απόλυτα υγιής πολύ νωρίτερα απ’ ότι αρχικά είχε υπολογιστεί. Αυτό που θέλει είναι να έχει αρκετό χρόνο μπροστά του μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε να ακολουθήσει σωστά και χωρίς βιασύνη το πρόγραμμα αποθεραπείας, για να είναι πλέον έτοιμος στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X