
Η Δέσποινα Χατζηνικολάου μίλησε στο enwsi.gr για τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης που έφερε την ΑΕΚ «αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου
Αυτό που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι δειλά -δειλά σαν όνειρο μοιάζει πλέον πραγματικότητα για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ η οποία βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της.
Η «Ένωση» πήρε μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και πλέον με νίκη επί του ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική σε δύο περίπου εβδομάδες θα στεφθεί και επίσημα πρωταθλήτρια Ελλάδος. Και μπορεί ο ένας στόχος να μοιάζει να έχει επιτευχθεί, η ΑΕΚ έχει μπροστά της και το Κύπελλο θέλοντας να κλείσει την φετινή σεζόν με το νταμπλ. Η επιθετικός του «Δικεφάλου» και σκόρερ του νικηφόρου τέρματος της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης, Δέσποινα Χατζηνικολάου μίλησε στο enwsi.gr για την φετινή εξαιρετική πορεία και την συνταγή της επιτυχίας. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο όνειρο της να πανηγυρίσει την κούπα μέσα στην «Αγιά Σοφιά»
Αρχικά αναφερόμενη στο που κρίθηκε ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης η αθλήτρια της ΑΕΚ ανέφερε: «Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στη δύναμη και το πάθος μας. Η αλήθεια είναι πως μετά το πρώτο γκολ που καταφέραμε υπήρξε ένα διάστημα που «κάτσαμε» να το πω έτσι για αυτό τον λόγο και δεχτήκαμε το γκολ. Αλλά ευτυχώς ξαναγυρίσαμε στο παιχνίδι πολύ γρήγορα και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».
Σε ερώτηση για το ποια θεωρεί την συνταγή της φετινής επιτυχίας η αθλήτρια της ΑΕΚ τόνισε: «Το γεγονός πως η ομάδα είναι στην κορυφή και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μαθηματικά θεωρώ ότι οφείλεται στην σκληρή δουλειά, αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Δεν αρκεί μόνο η ποιότητα όπως το έχω ξανά πει. Η χημεία που έχουμε φτιάξει μεταξύ μας και η οικογένεια που δημιουργήσαμε μαζί με τον κόσμο μας που μας στηρίζει πάντα είναι η συνταγή για το αποτέλεσμα που έχουμε».
«Στόχος μας το νταμπλ»
Όσο για το έχουν συνειδητοποιήσει πως η ΑΕΚ απέχει μόλις μια νίκη από τον τίτλο η Χατζηνικολάου σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα και για αυτό φταίει η ταπεινότητα που έχουμε σαν ομάδα. Πιστεύω όμως ότι αν καταφέρουμε να παίξουμε και μέσα στην Αγιά Σοφιά θα το συνειδητοποιήσουμε. Για μένα προσωπικά είναι ένα όνειρο ζωής και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Και όλη η ομάδα το συζητάμε και το περιμένουμε με ανυπομονησία».
Τέλος αναφερόμενη και στον στόχο του Κυπέλλου η Χατζηνικολάου ανέφερε: «Το νταμπλ πλέον έχει γίνει ο στόχος μας και όχι μόνο το πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό της Τετάρτης με τις Νέες Ατρομήτου λόγω και της κούρασης που μπορεί να έχουμε. Αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα δύο μέρες που μας έχουν απομείνει για να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο του νταμπλ».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Tsak attack με Tsil out» με Τσακίρη και Τσίλη! (VIDEO)
- Και για ποιον δικό μας να μιλούσε ο Μπρινιόλι;
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει ζωντανά την «μάχη» της ομάδας χάντμπολ στη Βοσνία κόντρα στην Ίζβιντατς
- Φωτιά στη Μπριτάννια στη Νέα Φιλαδέλφεια!



Το απίθανο με τον Τούρκο διαιτητή και… ο μόνιμος Παπαπέτρου

Φανέλα του Κόμπι Μπράϊαντ πωλήθηκε για επτά εκατομμύρια δολάρια

Φλικ: «Είναι δική μας ευθύνη να προστατεύουμε τους διαιτητές»

Ο Μάγιο στην αποστολή του Άρη ενόψει Ατρόμητου

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Η φανέλα με το 9» με τον σπουδαίο Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου! (VIDEO)