Ο Τσιότρας κλέβει μπάλες και... εντυπώσεις

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiotras-300x277Ο στόχος όλων στην ΑΕΚ φέτος είναι η άνοδος στην Α1. Και για αυτό οι Κωνσταντίνος Κοτσάτος και Αλέξης Αλεξίου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, έφεραν στην “Ένωση” αθλητές με αρκετές εμπειρίες και παραστάσεις που μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας. Ένας όμως είναι η αποκάλυψη της σεζόν σε έναν ξεχωριστό τομέα.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Τσιότρα. Ο Μεσσήνιος γκαρντ έχει κερδίσει τους πάντες στην ΑΕΚ με την παρουσία του, και ειδικά τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Ο Τσιότρας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του, καθώς είναι απροσπέλαστος στην άμυνα και κορυφαίος της ομάδας του στην κατηγορία των κλεψιμάτων, ενώ βρίσκεται στην 5η θέση στην κατηγορία των κλεμμένων μπαλών στο πρωτάθλημα.

Ο πρώην αθλητής του Αρκαδικού έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε 22 παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας κάνει συνολικά 37 κλεψίματα. Ο Τσιότρας με το πάθος και την πιεστική του άμυνα έχει συνεισφέρει πολλά στην ομάδα του, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, αποδεικνύοντας πως είναι ένα πολύτιμο γρανάζι στην καλοδουλεμένη μηχανή της “Βασίλισσας”, δικαιώνοντας σίγουρα τους ανθρώπους του δικεφάλου που τον έφεραν στην ΑΕΚ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X