Tιμή για την Original 21

Η εκπληκτική χωρογραφία της Original 21 για τα 90 χρόνια ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

originalΤο γαλλικό σάϊτ “La Grinta” επέλεξε την εξέδρα της Original απ’ το ματς με τον Αστέρα Βάρης στην πρώτη δεκάδα μεταξύ των οπαδών απ’ όλο τον κόσμο.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του δικεφάλου, για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας ήταν, αν μη τι άλλο, εκπληκτική. Για το λόγο αυτό μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά που έγινε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα στο αφιέρωμα της παραπάνω ιστοσελίδας, η οποία σημειώνει χαρακτηριστικά για την Original 21:

“Μια συμβολική εικόνα. Το κλαμπ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον περασμένο χρόνο. Από τότε οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας παίζονται σε ένα γήπεδο άδειο κατά τα τρία τέταρτα. Παρά τις δυσκολίες όμως και τα οικονομικά προβλήματα, η Original 21 εξακολουθεί να κοσμεί την εξέδρα της με τα καλύτερα χρώματα. Στην τρίτη κατηγορία”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν μεταξύ άλλων οι οπαδοί της Λίβερπουλ, της Μπόκα Τζούνιορς, της Αϊντχόφεν και της Λυών.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X