Οι ευχές και οι συστάσεις του Δέλλα προς τους ποδοσφαιριστές του για το Πάσχα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

proponisiΤο διήμερο ρεπό τους απολαμβάνουν εδώ και λίγες ώρες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε νωρίτερα στα Σπάτα και έτσι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν την ευκαιρία μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας να περάσουν τις μέρες του Πάσχα με τις οικογένειες τους. Είτε εντός είτε εκτός Αθηνών.

Ο Τραϊανός Δέλλας που όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr δούλεψε με τους παίκτες του στο γυμναστήριο, χωρίς να βγουν στο γήπεδο, ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Χωρίς να παραβλέψει να χτυπήσει «καμπανάκι» για την απαραίτητη προσοχή που καλούνται να δείξουν σε θέματα διατροφής.  Βλέπετε οι προκλήσεις είναι πολλές αυτές τις μέρες και δεν θέλει να διαπιστώσει ότι παρασύρθηκαν από το πνεύμα των ημερών.

«Καλό Πάσχα να έχετε και καλή Ανάσταση.  Έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να περάσετε τις ημέρες αυτές με τις οικογένειες σας». Ήταν κάποια από τα λόγια του προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ευχήθηκαν με την σειρά τους στους συμπαίκτες τους και το προπονητικό τιμ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X