Μαύρος στο enwsi.gr (VIDEO): «Γεννημένος νικητής ο Μελισσανίδης»

Ο Θωμάς Μαύρος στο enwsi.gr: «Θέλω να έχουμε δήμαρχο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 mavros3Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει την ΑΕΚ σε σωστή βάση, με μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη του Θωμά Μαύρου που μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για τα καλύτερα που… έρχονται, αλλά και την υπομονή που πρέπει να δείξουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. 

Ο Θ(ε)ωμάς ξεκαθάρισε ότι όλοι εύχονται του χρόνου η ΑΕΚ να κάνει Ανάσταση στο δικό της “σπίτι”.  «Πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να γίνει αυτό και να πιστεύουμε ότι θα γίνει γιατί και εγώ το πιστεύω ότι θα γίνει. Όλα θα γίνουν και το γήπεδο και θα φτιάξουμε και την ομάδα που όλος ο κόσμος επιθυμεί και θα ξαναγυρίσουμε πάλι στους τίτλους και στο ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιζε η ΑΕΚ πάντοτε».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχε μόνο καλά λόγια να πει. Τον θεωρεί άνθρωπο που δίνει τα πάντα για την ΑΕΚ, αλλά χρειάζεται όλοι οι υπόλοιποι να βρίσκονται δίπλα του. «Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα του Δημήτρη. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω, αλλά θα το πω. Είναι γεννημένος νικητής, αγαπάει υπερβολικά την ομάδα και νομίζω ότι θα δώσει τα πάντα για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι. Βεβαίως να συνοδεύονται με πρωταθλήματα και ωραίο ποδόσφαιρο που πάντα έπαιζε η ομάδα. Όμως πρέπει να έχουμε υπομονή, πίστη και να είμαστε ενωμένοι, μια οικογένεια ώστε να μπορούμε να βοηθάμε και τον Μελισσανίδη και την διοίκηση, τους προπονητές τους παίκτες, όλους, να μην έχουμε μεταξύ μας έριδες που είναι και το πιο σημαντικό από όλα».

Ο Μαύρος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Που έχει κάνει πολλά χρόνια υπομονή για να δει την ομάδα του στα ψηλά. Ωστόσο τώρα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω. «Να πιστεύουν , να αισιοδοξούν, σίγουρα δεν περνάμε ωραίες μέρες, αλλά πρέπει να βλέπουμε το μέλλον και η μεγαλύτερη μας δύναμη είναι αυτό που αναφέρει και το όνομα μας, ΕΝΩΣΗ. Αυτό πρέπει να υπάρχει μέσα σε όλους, μια γροθιά όλοι μαζί με βοηθήσουμε όπως και όσο μπορεί ο καθένας, να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι που νομίζω ότι θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας».

[youtube id=”-pqgOYiCAmU” width=”600″ height=”350″]

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X