Αυτοί θα είναι η "μαγιά" της ΑΕΚ

Αυτοί θα είναι η "μαγιά" της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos mpakakis kolovetsios sarris μάνταλος μπακάκης κολοβέτσιος σαρρήςΚαι να που αισίως φτάσαμε στις 11 μεταγραφές για την επόμενη σεζόν. Εννοείται βέβαια ότι δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ η ενίσχυση της ομάδας, αφού σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει γίνει, συνολικά θα αποκτηθούν τουλάχιστον 15 νέοι ποδοσφαιριστές, μια και το φετινό “πείραμα” δεν έφερε τα επιθυμά αποτελέσματα, εκτός ελάχιστων βέβαια περιπτώσεων. Η τελευταία χρονικά προσθήκη του Μιχάλη Μπακάκη, για ορισμένους ίσως να μη λέει πολλά, αφού είναι γνωστή η μέθοδος της …ισωπέδωσης που υπάρχει στη χώρα μας. Ο πρώην αμυντικός του Παναιτωλικού πάντως, έχει πραγματοποιήσει δύο σούπερ χρονιές ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας με συνολικά 70 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την εκτίμηση που χαίρει απ’ όσους προπονητές είχε στην καριέρα του, αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξαν αρκετές ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της μεταγραφής.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μπακάκης. Οι Σαρρής, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Αραβίδης και Λαμπρόπουλος απέδειξαν φέτος ότι άνετα θα μπορούσαν να αγωνίζονται σε συλλόγους που διεκδικούν την έξοδό τους στην Ευρώπη. Ντούνης και Ανέστης κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να στρέψουν πάνω τους τα βλέμματα, ενώ για τον Ζόριτς, όσοι τον γνωρίζουν, μιλούν για παίκτη με προσόντα που μπορούν στην Ελλάδα να κάνουν τη διαφορά. Ο Φαγέ έχει άλλο ένα γεμάτο πρωτάθλημα στην …πλάτη του, ενώ για τον Σβάρνα, η παρουσία του και μόνο στην Εθνική παίδων αποδεικνύει ότι αν δουλέψει σκληρά, μπορεί να αποτελέσει μια επιπλέον εξιόπιστη λύση. Όλοι τους είναι ποδοσφαιριστές με τεράστιο κίνητρο να πετύχουν και να δείξουν ότι μπορούν να κοιτάξουν ακόμα πιο ψηλά με την επιστροφή της ΑΕΚ στην κατηγορία που ανήκει.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι πόσοι απ’ τους παραπάνω έχουν την ικανότητα να ρίξουν …ματιές ως τη Super league. Κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον εφτά απ’ τους έντεκα διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να τους καθιερώσουν στην ομάδα. Η ΑΕΚ διαθέτει πλέον μια καλή “μαγιά” για να δημιουργήσει το σύνολο που θα πετύχει την άμεση επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία. Αυτός άλλωστε είναι ο βασικός στόχος και δε θα πρέπει να υπάρξει αποπροσανατολισμός.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X