
ΑΕΚ Betsson και ΠΑΟΚ θα δώσουν και τρίτο ματς για να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα περάσει
Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 94-69 κόντρα στην ΑΕΚ Betsson και έκανε το 1-1 στη σειρά, όμως οι δύο ομάδες θα αργήσουν αρκετά να τα ξαναπούνε, καθώς το τρίτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 27/4, την Κυριακή του Θωμά.
Ο λόγος για αυτή την «καθυστέρηση» είναι συγκεκριμένος, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε ήταν δύσκολο να συναντηθούν νωρίτερα.
Τόσο η Βασίλισσα , όσο και ο ΠΑΟΚ, έχουν αγώνες στις 16 και στις 23 Απριλίου (η Ένωση αν χρειαστεί τρίτο ματς), γεγονός που θα έκανε δύσκολη την διεξαγωγή
Αυτό το ζευγάρι θα κρίνει το πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί της Stoiximan GBL, με το αρχικό πλάνο να είναι για αρχές Μαΐου. Θυμίζουμε πάντως πως 9-11 Μαΐου είναι προγραμματισμένο το Final Four του BCL, γεγονός που θα μπορούσε να περιπλέξει τα πράγματα.
Πάντως, από τον ΕΣΑΚΕ έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι υπολογισμοί και προγραμματισμοί, προκειμένου στις 8/6 θα έχουν ολοκληρωθεί οι τελικοί, καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει παραδώσει τότε το ΣΕΦ για το Eurobasket Γυναικών.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΑΔΑ – Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΟ FINAL 4!
- Το χρηματικό έπαθλο που διεκδικεί η ΑΕΚ στο Final 4 του BCL!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Το κάλπικο πρωτάθλημα, σημαδεμένα ψέματα σε βάρος της ΑΕΚ
- Έμειναν με τη φιέστα στο… χέρι – Το ανοιχτό πούλμαν για τον ΠΑΟΚ έμεινε στα… πιτς! (ΦΩΤΟ)



Χέιλ: «Ευλογημένος που έζησα τέτοια ατμόσφαιρα, αφιερωμένο στην μητέρα μου – Είμαι ευτυχισμένος για τους φιλάθλους»

ΝΒΑ: Ο Τζέιλεν Μπράνσον αναδείχθηκε Clutch παίκτης της χρονιάς

Οι τελευταίες στιγμές Ντίνου Ηλιόπουλου: Τι ζήτησε να φέρουν στην εντατική!

Η Άστον Βίλα θέλει να ρίξει βόμβα μεγατόνων με Ντε Μπρόινε

«Πλήγμα» στην Ρεάλ με Καμαβίνγκα-Αλάμπα: Χάνουν τον τελικό του Copa Del Rey