Περιμένουν τον Φαγέ - Ανυπομονεί να αρχίσει προπονήσεις ο Σενεγαλέζος

Περιμένουν τον Φαγέ - Ανυπομονεί να αρχίσει προπονήσεις ο Σενεγαλέζος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

fage φαγιέ φαγέΟ Αμπλαγέ Φαγέ έχει ήδη επικοινωνήσει τόσο με ανθρώπους της ΑΕΚ, όσο και με ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκφράζοντας την επιθυμία να αρχίσει προπονήσεις αρκετούς μήνες πριν την προετοιμασία της Ένωσης για την επόμενη σεζόν.

Η “δίψα” του Σενεγαλέζου μέσου να φορέσει τη φανέλα του δικεφάλου είναι τεράστια και φροντίζει να τον αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, ο οποίος πραγματοποίησε ένα ακόμα εξαιρετικό πρωτάθλημα, γεμμάτο συμμετοχές και πολύ καλές εμφανίσεις, έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με παίκτες της ΑΕΚ, τονίζοντάς τους ότι σκοπεύει να μην περιμένει ως την προετοιμασία της Ένωσης για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Σκοπός του είναι μέσα στις επόμενες εβδομάδες να βρεθεί στα Σπάτα και να δουλεύει πάνω σε ειδικό πρόγραμμα που θα πάρει από τους γυμναστές της ομάδας, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, αφού θα καθυστερήσουν πάρα πολύ οι αγωνιστικές δραστηριότητες του δικεφάλου για την επόμενη σεζόν.

Ο Φαγέ έχει μιλήσει και με ανθρώπους από το τεχνικό τιμ της Ένωσης, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι παρακολουθούσαν όσο το δυνατόν πιο εντατικά την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Σενεγαλέζος μέτρησε συνολικά 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράρωντας μάλιστα δύο φορές.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X