Απόλυτα επιτυχημένη η μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Απόλυτα επιτυχημένη η μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek futsal αεκ φουτσαλ3Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στα Σπάτα η γιορτή για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ, στην οποία συμμετείχαν τα τμήματα ποδοσφαίρου Σάλας και η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής. Το “κιτρινόμαυρο” τμήμα φούτσαλ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους συνετέλεσαν ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Α.Ε.Κ και ιδιαιτέρως τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Ντούσαν Μπάγιεβιτς, για την αποδοχή του αιτήματος για τη γιορτή μας, στο προπονητικό κέντρο της Α.Ε.Κ στα Σπάτα. Επίσης, τον Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου Α.Ε.Κ, κ. Άκη Ζήκο για την άψογη συνεργασία μας. Το διευθυντή τμήματος Scouting της Α.Ε.Κ κ. Μιχάλη Κασάπη, που μας τίμησε με την παρουσία του, παρόλο που μένει μόνιμα στην Λιβαδειά.

Την κα. Χριστίνα Αμερικάνου, δημοσιογράφο, κόρη του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ – ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ Γιώργου Αμερικάνου. Επίσης, τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ & ΜΑΧΗΤΗ της ομάδας HANDBALL, Χριστόφορο Μπακαούκα, που έκανε τόσο δρόμο από την Σαλαμίνα, για να είναι δίπλα μας, αυτή την μέρα γενεθλίων της Α.Ε.Κ.

Την γιατρό της ομάδας μας, Μαρία Ζάνδε, που στάθηκε ο ΣΩΤΗΡΑΣ της ζωής του Μάριου Παπανικολάου, σε ατύχημα που είχε ο νεαρός φίλος μας, έξω από το προπονητικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, πέρυσι το καλοκαίρι. Τον ΜΙΚΡΟ σε ηλικία αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε ψυχή και ΝΙΚΗΤΗ ζωής, τον αθλητή μας, ΑΓΓΕΛΟ ΙΣΜΑΕΛ, που βγαίνει καθημερινά ΝΙΚΗΤΗΣ από την μεγάλη περιπέτεια υγείας που δίνει εδώ και 5 χρόνια, με αντίπαλο την κακιά αρρώστια της εποχής μας. Τεράστιος σεβασμός στον Άγγελο και στην οικογένεια του, είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας…. Ευχαριστούμε τους 2 φίλους-αρωγούς στην προσπάθεια μας, για την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι οποίοι προσέφεραν την τεχνογνωσία τους. Το ζαχαροπλαστείο “ΑΦΡΟΔΙΤΗ” του κ. Βασίλη Παππά, για την καταπληκτική τούρτα της ΑΕΚΑΡΑΣ, και τον κ. Αντώνη Λιαντήρη για την ηχητική υποστήριξη.

Τέλος, όλους τους γονείς και αθλητές της ακαδημίας μας, που έδωσαν το παρών & γιόρτασαν μαζί μας, τα 90 χρόνια της Α.Ε.Κ. Ευχόμαστε και ελπίζουμε πως κάποια στιγμή, δικά μας παιδιά, αθλητές της ακαδημίας μας, θα δίνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το παρών στο προπονητικό κέντρο της Α.Ε.Κ ως μέλη-αθλητές της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΕΚ”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την γιορτή:

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X