Χένες: «Εάν η οικονομική κατάσταση της Μπάγερν ήταν καλύτερη, τότε η απόφαση για τον Μίλερ θα ήταν ίσως διαφορετική»

Χένες: «Εάν η οικονομική κατάσταση της Μπάγερν ήταν καλύτερη, τότε η απόφαση για τον Μίλερ θα ήταν ίσως διαφορετική»
Photo Credits: INTIME

O επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ουίλι Χένες, τόνισε πως χρειάζεται να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η οικονομική διαχείριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου αιφνιδίασε πολλούς φίλους της ομάδας με την απόφασή της να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Τόμας Μίλερ, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα ή αν θα “κρεμάσει τα παπούτσια του”.

Από τη μεριά του, ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ουίλι Χένες, πήρε θέση για αυτή την κίνηση των Βαυαρών, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η οικονομική διαχείριση στην ομάδα.

Εξήγησε πως, με τα τωρινά δεδομένα, οι ακριβές μεταγραφές μπορεί να οδηγήσουν την Μπάγερν στην ανάγκη να πάρει τραπεζικά δάνεια. Για αυτό τον λόγο, υπογράμμισε τη βαθιά ανάγκη που υπάρχει να γίνει εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, προτού είναι πολύ αργά, ενώ ανέφερε πως ο Μίλερ ίσως θα μπορούσε να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ εάν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

“Αν η οικονομική κατάσταση της Μπάγερν Μονάχου εξακολουθούσε να είναι η ίδια, ας πούμε, πριν από τρία χρόνια, ίσως η απόφαση για τον Μίλερ να ήταν διαφορετική”, δήλωσε ο Χένες.

“Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει ξεκάθαρα να εξοικονομήσει χρήματα. Δεν έχουν απομείνει πολλά στα αποθεματικά μας. Πρέπει να ξανασκεφτούμε την οικονομική μας διαχείριση. Για να παραμείνει ένας σύλλογος που αγοράζει και για να μπορέσει να συνεχίσει να κάνει μεγάλες συμφωνίες στην αγορά, η Μπάγερν σήμερα μπορεί να χρειαστεί ενδεχομένως να καταφύγει σε τραπεζικά δάνεια. Αυτό είναι πραγματικά κάτι νέο για την Μπάγερν”.

Ένας ακόμα λόγος που αυτές οι δηλώσεις προκαλούν εντύπωση είναι το γεγονός πως η Μπάγερν ουδέποτε αντιμετώπισε σπουδαία οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η ομάδα το 2024 έκλεισε θετικά τον προϋπολογισμό της για 32η συνεχόμενη χρονιά, καθώς και ότι επέτρεψε, μεταξύ άλλων, στα μέλη της να εισπράξουν μερίσματα για πάνω από 120 εκατ. ευρώ σε βάθος 20 ετών.

Πάνος Λούπος: Το ρόστερ της ΑΕΚ δεν είναι για... πέταμα (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X