Καραθανασόπουλος: "Του χρόνου... χτυπάμε τίτλο"

Καραθανασόπουλος: "Του χρόνου... χτυπάμε τίτλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

futsal karathanasopoulos φουτσαλ καραθανασοπουλοςΜήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ που στήριξαν την φετινή σεζόν το “κιτρινόμαυρο” τμήμα φούτσαλ, έστειλε μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook ο Θανάσης Καραθανασόπουλος.

Ο παίκτης της Ένωσης μετά την χθεσινή ήττα από τον Δούκα που σήμανε και την λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, έγραψε χαρακτηριστικά: “Σήμερα τελείωσε η χρονιά μας. Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, ατυχίες, αποχωρήσεις αλλά και μεγάλες στιγμές, όπως τα τρία αυτά ματς με το Δούκα. Η ομάδα τα έδωσε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θεωρώ ότι τελικά κάναμε ένα βήμα παραπάνω φέτος και του χρόνου πια θα είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε τίτλο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους λίγους φιλάθλους μας που έρχονταν σε όλη τη χρονιά και μας στήριζαν και τους αρκετά περισσότερους στα ματς με το Δούκα που μας έκαναν να αισθανθούμε ότι παίζουμε στην ΑΕΚ και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα υπέροχη όπως σήμερα! Καλές αεκτζήδικες γιορτές σε όλους”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X