
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, ο Ζοζέ Μουρίνιο επιθυμεί να φέρει στη Φενέρμπαχτσε τον Τόμας Μίλερ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως έχει στόχο να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της Φενέρμπαχτσε με μία από τις πιο ηγετικές προσωπικότητες του γερμανικού ποδοσφαίρου, τον Τόμας Μίλερ. Ο 35χρονος άσος της Μπάγερν Μονάχου, ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς, το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αφήνοντας ανοιχτές τις επιλογές του για το μέλλον.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Fanatik, ο Μουρίνιο ενδιαφέρεται να προσφέρει στον Μίλερ μια θέση στη Φενέρ, με μονοετές συμβόλαιο και δυνατότητα επέκτασής του για ακόμη έναν χρόνο. Ο Πορτογάλος προπονητής επιθυμεί να αντικαταστήσει τους Ντούσαν Τάντιτς και Εντίν Τζέκο, των οποίων τα συμβόλαια εκπνεόυν το καλοκαίρι, με έναν έμπειρο επιθετικό και η περίπτωση του 35χρονου επιθετικού ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που αναζητούν οι Τούρκοι.
Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στο φως δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μίλερ με ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη Λος Άντζελες των Γιορίς και Ζιρού να τον διεκδικεί σθεναρά και να είναι κοντά στο να τον πείσει να πει το «ναι».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Tsak attack με Tsil out» με Τσακίρη και Τσίλη! (VIDEO)
- Και για ποιον δικό μας να μιλούσε ο Μπρινιόλι;
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει ζωντανά την «μάχη» της ομάδας χάντμπολ στη Βοσνία κόντρα στην Ίζβιντατς
- Φωτιά στη Μπριτάννια στη Νέα Φιλαδέλφεια!



Το απίθανο με τον Τούρκο διαιτητή και… ο μόνιμος Παπαπέτρου

Φανέλα του Κόμπι Μπράϊαντ πωλήθηκε για επτά εκατομμύρια δολάρια

Φλικ: «Είναι δική μας ευθύνη να προστατεύουμε τους διαιτητές»

Ο Μάγιο στην αποστολή του Άρη ενόψει Ατρόμητου

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Η φανέλα με το 9» με τον σπουδαίο Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου! (VIDEO)