Οταν η ΑΕΚ είχε για... πλάκα τις προκρίσεις επί του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Οταν η ΑΕΚ είχε για... πλάκα τις προκρίσεις επί του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η ΑΕΚ πήρε πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με τα γκολ των Ξένου και Μαρόπουλου, ο οποίος σκόραρε από 40 μέτρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα πρώτα χρόνια των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας και συγκεκριμένα σε τέσσερις περιπτώσεις, η ΑΕΚ είχε προκρίσεις. Στις 10 Απριλίου 1949, πέτυχε την τρίτη από αυτές τις τέσσερις προκρίσεις.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου οι θύρες είχαν κλείσει μία ώρα πριν τη σέντρα λόγω αδιαχώρητου, η ΑΕΚ πήρε πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με τα γκολ των Ξένου και Μαρόπουλου, ο οποίος σκόραρε από 40 μέτρα!

ENWSI TV: ΟΛΟ το AEK after με Καζαντζόγλου και Ζήκο για το ματς με τον Ολυμπιακό! (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X