
Η δράση εκκινεί στις 19:45, με την Μπόντο/Γκλιμτ να υποδέχεται τη Λάτσιο
Μετά από σχεδόν έναν μήνα, το Europa League επιστρέφει με τα πρώτα ματς της φάσης των προημιτελικών.
Η δράση εκκινεί στις 19:45, με την Μπόντο/Γκλιμτ να υποδέχεται τη Λάτσιο φιλοδοξώντας να αξιοποιήσει για μία ακόμη φορά την έδρα της, μετά τις νίκες-προκρίσεις εις βάρος Τβέντε και Ολυμπιακού στους προηγούμενους γύρους.
Στις 22:00, θα διεξαχθούν τα άλλα τρία ματς. Στο Λονδίνο, η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ξέροντας πως το Europa είναι η τελευταία της ευκαιρίαε για να παίξει Ευρώπη και του χρόνου.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δοκιμάζεται στη Γαλλία ενάντια στη Λιόν. Η δε Αθλέτικ Μπιλμπάο, θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τη Ρέιντζερς, στον δρόμο για τον τελικό που θα γίνει στο γήπεδό της.
Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τη Μεγάλη Πέμπτη, 17 Απριλίου.
Το πρόγραμμα
Μπόντο/Γκλιμτ-Λάτσιο (19:45)
Τότεναμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)
Ρέιντζερς-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)
Λιόν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV – ΑΕΚ game: ΟΛΗ η μετάδοση του ΑΕΚ-Ολυμπιακός από Καζαντζόγλου και Τσίλη! (VIDEO)
- Καταδικασμένη ΑΕΚ, χάνει πλέον από συνήθεια
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ που προκαλεί κατάθλιψη
- Όσα ακούς και καταλαβαίνεις, όσα θα γίνουν και θα οδηγήσουν στο μετέπειτα



«Εκρηκτική» πρεμιέρα του Big Brother: Πρωτιά στο δυναμικό κοινό

Γιαμάλ: «Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μέσι, ακολουθώ τον δικό μου δρόμο»

ΑΕΚ: Από την Κυριακή στην αποστολή της Εθνικής ο Παναγιώτου

Θύμα κλοπής στο Μετρό η Ειρήνη Μουρτζούκου

Ιωάννα Τούνη: «Δεν θέλω καν να σηκωθώ από το κρεβάτι και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα» (VIDEO)