
Αυτή είναι η ώρα του τελικού του Κυπέλλου Betsson ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ
Το μεσημέρι της Τετάρτης (9/4) πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Betsson στις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.
Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η ώρα διεξαγωγής που θα είναι στις 20:00, ενώ έγινε και μία πρώτ συζήτηση για τα εισιτήρια που θα λάβουν οι ομάδες.
Ο ακριβής αριθμός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο οι δύο φιναλίστ θα λάβουν τουλάχιστον από 22.000 μαγικά «χαρτάκια» όπως ειπώθηκε, αριθμός πάντως που ενδέχεται να αυξηθεί.
Αυτό σημαίνει ότι φέτος -επιτέλους- ο τελικός θα γίνει παρουσία κόσμου, με τουλάχιστον 45.000 φιλάθλους (εισιτήρια παίρνει και η ΕΠΟ) να δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να αποτελέσει γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάνος Λούπος: Το ρόστερ της ΑΕΚ δεν είναι για... πέταμα (VIDEO)- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Αλμέιδα φρέναρε την ΑΕΚ και δεν έχει μιλήσει ποτέ δημοσίως για αυτό
- Μια ΑΕΚ που δεν αντέχει άλλες «ήττες»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Το παραμύθι ό,τι και να πουν, θα μείνει παραμύθι…
- Τα γενέθλια του μεγάλου Ατματσίδη στον «Μπαρμπαλέξη» – Με τον «ναό» της ΑΕΚ και τούρτα που έκανε πάταγο (ΦΩΤΟ)



Στο «στόχαστρο» της Αλ Χιλάλ ο Ραφίνια

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο – 29χρονος προέβη σε άσεμνες πράξεις

Έμειναν με τη φιέστα στο… χέρι – Το ανοιχτό πούλμαν για τον ΠΑΟΚ έμεινε στα… πιτς! (ΦΩΤΟ)

Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε τους παίκτες σε εγρήγορση»

Παπαζάχος: «Πιθανός πιο ισχυρός σεισμός στην Τουρκία» – Μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα;