Δυάδα...ταμείου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

monako22Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχει η Μπριζ απέναντι στην Γκενκ αν θέλει να πιάσει την κορυφή της βαθμολογίας στα πλέι οφ του Βελγίου. Όλα υπέρ της Μονακό είναι στον αποψινό ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στην Γκινγκάμπ.

126. Μπριζ – Γκενκ

Μετά την ισοπαλία της Άντερλεχτ με την Ζούλτε χθες, τα κουκιά είναι δεδομένα για την Μπριζ. Χρειάζεται μόνο την νίκη για να μπορέσει αφενός να πιάσει κορυφή και αφετέρου να καταφέρει να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Η αλήθεια είναι ότι μετά τις δύο ήττες που έκανε σερί θα περίμενε κανείς να μείνει εκτός μάχης του τίτλου. Ωστόσο και οι υπόλοιπες ομάδες έκαναν αρκετές γκέλες και έτσι η προσπάθεια συνεχίζεται με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά. Η Γκενκ μπορεί να έκανε μεγάλη ζημιά στην Σταντάρ, αλλά εκτός έδρας φαίνεται να δύσκολο να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.57)

131. Γκινγκάμπ – Μονακό

Μόνο το κύπελλο έχει μείνει στην Μονακό, η οποία λογικά θα εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θέλει να κλείσει την σεζόν με μια κούπα. Έτσι σήμερα τα πράγματα φαίνονται απλά. Κερδίζει την Γκινγκάμπ και πάει τελικό. Εδώ λοιπόν έχουμε ένα μεγάλο φαβορί. Η ομάδα του Ρανιέρι φαίνεται να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει στον τελικό. Η Γκινγκάμπ σίγουρα έχει κατεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα, έχοντας συνεχόμενες ήττες, αλλά μέσα στην έδρα της είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Και θα προσπαθήσει να σκοράρει έστω μια φορά για να κάνει την ζωή δύσκολη της αντιπάλου της. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι οι Μονεγάσκοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέριε να την πάρει.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.87)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X