Το (μετέωρο) βήμα της πρόκρισης (VIDEO)

Ορθια μέσα στο Καραϊσκάκη απέναντι σε όλους (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα «απωθημένο» για τη μεγάλη ΑΕΚ των αρχών της δεκαετίας του ’90, ήταν η κατάκτηση ενός νταμπλ. Αν και πολλές φορές η Ενωση έφτασε πολύ κοντά στον στόχο της, συγκυρίες και αδυναμίες κόστιζαν το ένα από τα δυο τρόπαια. Όπως συνέβη την περίοδο 1991-92, πρώτη στην «κιτρινόμαυρη» κυριαρχία. Μια μέρα σαν σήμερα η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Η νίκη με 2-0 και συνολικά η σούπερ εμφάνιση της ΑΕΚ έπειθε πως είχε γίνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, μόνο που αυτό έμεινε μετέωρο στη ρεβάνς της Τούμπας.

Πραγματικά όμως, σε εκείνο το ματς η ΑΕΚ υπήρξε σαρωτική. Εχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και δεν είχε αντίπαλο στο γήπεδο. Ο Αλεξανδρής είχε ανοίξει από νωρίς το γκολ και ο Μανωλάς με απίστευτη γκολάρα (μονοκόμματο βολ πλανέ με το αριστερό που πήγε στο παραθυράκι της εστίας) διπλασίασε τα «κιτρινόμαυρα» γκολ. Ενδιάμεσα η ΑΕΚ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Μανωλά, απίστευτα τετ α τετ σε ευκαιρίες του Αλεξανδρή και του Σαβέβσκι. Και όμως, το ματς έμεινε στο 2-0 που αποδείχθηκε λίγο για τη ρεβάνς της Τούμπας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X