«Έγινε η ιστορία με το Πλατανιάς-Άρης και τον Λεβαδειακό που έγινε… Μπάρτσα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stamatis-vellis-apollwn-smyrnhsΣήμερα Μεγάλη Δευτέρα επισημοποιήθηκε η αποχώρησή του από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ και εν συνεχεία ο Σταμάτης Βελλής αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στα όσα περίεργα (σύμφωνα με τον ίδιο) συνέβησαν τη φετινή σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Φτιαγμένοι» αγώνες, Λεβαδειακός που έγινε Μπαρτσελόνα, κωλοτούμπα του ΠΑΟΚ και πολλά ακόμη περιελάμβαναν τα όσα είπε στον Arena FM ο Σταμάτης Βελλής, ο οποίος δεν δίστασε να πει ότι γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι όσους πουν διάφορα γι’ αυτόν το επόμενο διάστημα.

«Όλη η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και από την στιγμή που μόνο ξοδεύεις χρήματα και δεν βγάζεις, δεν έχεις κανέναν λόγο να συνεχίσεις να υπάρχεις εκεί.

Για μένα όλη η ιστορία παίχτηκε σε δυόμισι αγωνιστικές, εκεί που βγήκα και μίλησα. Μπορεί το ποδόσφαιρο να μην το ξέρω και να κάνω λάθη όμως το τι γίνεται δίπλα μου έχω την εμπειρία να το κρίνω. Δεν είμαι βλάκας και το έχω αποδείξει στην ζωή μου αυτό. Όταν η παραμονή κρίνεται στον μισό πόντο, δεν χρειάζεται να κάνεις εγκλήματα, χρειάζεται να “φτιάξεις” δυο αγώνες και φτάνει. Έγινε η ιστορία του Πλατανιά με τον Άρη, η ιστορία του Λεβαδειακού που έγινε Μπαρτσελόνα και πήρε για… πλάκα παιχνίδια με καλύτερες ομάδες, έγινε η ιστορία στον αγώνα μας με τον Πανιώνιο, έγινε ότι έγινε στο ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια… Αυτά είναι. Μόνο αυτά φτάνουνε. Όλες αυτές οι περίεργες συμπτώσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου έφεραν τα πράγματα τούμπα», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

Δεν ξέρω τι φιλίες υπάρχουν, τι χρωστούμενα υπάρχουν… Ξέρεται στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν και χρωστούμενα και αυτά γίνονται, δεν τα λέω έτσι. Δεν ξέρω αν αυτά που γίνονται είναι χρωστούμενα, είναι υποθήκη για του χρόνου, είναι φιλίες παραγόντων αλλά τα αποτελέσματα που είδα, αν δεν πούμε ότι γίναμε Πρέμιερ Λιγκ είναι περίεργα. Δεν θέλουν υγιείς οικονομικά ανεξάρτητες ομάδες, γιατί μόνο τότε μπορείς να έχεις ανεξάρτητη φωνή. Όταν λοιπόν οι ομάδες δεν είναι υγιείς οικονομικά αναγκάζονται να παλέψουν με όποιον άλλο τρόπο μπορούν. Ο Παναιτωλικός στερήθηκε πολλούς πόντους, θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στα πλέι οφ και να βγει Ευρώπη, όμως και αυτός είναι υγιείς ομάδα, βγήκε ο πρόεδρος και είπε έχω χάσει 14 βαθμούς διαιτητικά, αλλά ο κ. Κωστούλας προτίμησε τον δρόμο της σιωπής. Δικαίωμα του είναι. Έχει υποστεί στο πετσί του αδικίες και προτίμησε να είναι ήσυχος. Θα βγουν τώρα να πούνε διάφορα αλλά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Όλη η Ελλάδα τα βλέπει, τα πράγματα φαίνονται, ποιον κοροϊδεύουν;».

Στη συνέχεια το πρώην «αφεντικό» της ΠΑΕ Απόλλων μίλησε για κωλοτούμπα του ΠΑΟΚ: «Υπέγραψε (σ.σ. ο ΠΑΟΚ) μια δήλωση που αν την διαβάσετε θα δείτε ότι λέει μεταξύ άλλων “όσα είπαμε μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”. Εγώ τέτοια κωλοτούμπα δεν έχω κάνει στην ζωή μου. Πως ένας ΠΑΟΚ μπορεί να λέει τέτοια πράγματα; Αυτoγελοιοποιείσαι, δεν ήξερες τι έλεγες; Απλά τρέμεις τι θα επακολουθήσει αν ο Μαρινάκης πραγματοποιήσει την απειλή του», για να συμπληρώσει σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ φοβάται τον Ολυμπιακό:

«Φοβάται την έλλειψη των τηλεοπτικών, φοβάται ότι αν πάει μόνος του να διαχειριστεί τα τηλεοπτικά, θα πάρει πολύ λιγότερα. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρέη. Εγώ δεν θα απολογηθώ. Ρωτήστε τον κ. Βρύζα και τον κ. Σαββίδη γιατί υπέγραψαν αυτό το χαρτί. Όταν “τρως” μια απειλή και δηλώνεις υποτέλεια, δεν θα αλλάξει τίποτα. Είναι μεγάλο πισωγύρισμα».

Επιπλέον, μίλησε ξανά για τον Γιάννη Μώραλη, κατηγορώντας τον ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να βελτιώσει το επαγγελματικό ελληνικό ποδόσφαιρο. «Δεν έπαιρνε θέσεις ούτε τοποθετήθηκε έτσι ώστε να δημιουργεί δυσχέρεια απλά ήταν εκεί για να μην γίνει τίποτα. Είναι καλός στην πολιτική», είπε χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, ενώ για την απόφασή του να αποχωρήσει από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», τόνισε:

«Το έχω συνειδητοποιήσει από το ματς με τον Πανιώνιο. Από τότε είχα πει να αποχωρήσουμε, τότε που ακόμα ήμασταν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα φεύγαμε με ψηλά το κεφάλι. Δεν μπορούσα να παρακάμψω και την άποψη του κόσμου. Ο κόσμος αποφάσισε να συνεχίσουμε, παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να μένουμε στην κατηγορία. Εγώ πάντως αποχωρώ. Είναι δικαίωμα μου».

Πηγή: asports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X