Ο Σάββας «ξαναχτύπησε»: «Είμαστε σαν την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ»

Ο Σάββας «ξαναχτύπησε»: «Είμαστε σαν την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

?ô??U  ?ú - û??J?  PAOK - OLYMPIAKOSΤην ώρα που ο ΟΣΦΠ πήρε ακόμη ένα απαξιωμένο πρωτάθλημα με τον κόσμο του να γυρίζει την… πλάτη στα περισσότερα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, ο Σάββας Θεοδωρίδης συνεχίζει τα δικά του. Και το νέο του «χτύπημα» έχει και… Μπαρτσελόνα και… Ρεάλ Μαδρίτης.

Ανέφερε στη Nova: «Εμείς είμαστε ομάδα και όλοι συντελούν στο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο φέτος. Κάτι γελοιότητες όπως ο πρωταθλητής χειμώνα ή καλοκαιριού, δεν τις καταλαβαίνω και απορώ πως τις πιστεύουν οι οπαδοί άλλων ομάδων. Ένας είναι ο πρωταθλητής, αυτός που παίρνει τα μετάλλια.

Ο Ολυμπιακός του χρόνου θα είναι καλύτερος, ο πρόεδρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά. Θα παρουσιάσουμε ένα πολύ ωραίο πρόσωπο. Να ξέρουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από την Ελλάδα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ούτε από τη Ρεάλ, την Τσέλσι ούτε από τη Μπαρτσελόνα. Κάναμε καταπληκτική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και κρατήσαμε την 12η θέση για την Ελλάδα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Πηγή: sportdog

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X