Ρουμελιώτης: «Συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και πείσμα»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΗ ΑΕΚ αύριο δίνει τον 2ο τελικό στο Ρέντη κόντρα στον ΟΣΦΠ και ο προπονητής της Ένωσης Μανώλης Ρουμελιώτης είπε για το παιχνίδι «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινούν όλα από το μηδέν. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό αλλά ταυτόχρονα πείσμα που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Σε ερώτηση για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: “Περιμένουμε σίγουρα τον Ολυμπιακό πιο δυνατό αλλά έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Και εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα δείχνει μεγαλύτερη σιγουριά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και πίστη για τον στόχο μας. Δουλεύουμε με πολύ όρεξη για αυτό.

Κάθε ένα παιχνίδι έχει την δική του ιδιαιτερότητα αλλά κάθε ένα που μας φέρνει πιο κοντά στον τίτλο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X