Πασχαλινή άδεια με… μέτρο, έδωσε ο Δέλλας στους ποδοσφαιριστές του

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas proponisiΜέχρι και την σημερινή προπόνηση περίμενε ο Τραϊανός Δέλλας, προκειμένου να ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές του, τις μέρες άδειας για τις γιορτές του Πάσχα. Οι λόγοι, ευνόητοι. Και μπορεί τεχνικός της ΑΕΚ να έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ματς του Σαββάτου και μάλιστα να εξέφρασε και στους παίκτες του αυτή την ικανοποίηση. Όμως η άδεια δόθηκε με… μέτρο. Βλέπετε, ο Δέλλας θέλει οι παίκτες του να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειες τους. Από την άλλη μεριά, δεν θέλει να δώσει το μήνυμα, πως υπάρχει χαλάρωση και πως η σεζόν έχει τελειώσει. Το ακριβώς αντίθετο. Θέλει να κρατά τους παίκτες του σε εγρήγορση. Γι αυτό και η άδεια δόθηκε με… μέτρο.

Τελευταία προπόνηση θα γίνει την Μεγάλη Παρασκευή στις 12.00 στα Σπάτα και στην συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΚ θα είναι ελεύθεροι. Θα επιστρέψουν για… δουλειά, την Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X