"Μπουρλότο" στο θέμα της εκχώρησης από την Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων

"Μπουρλότο" στο θέμα της εκχώρησης από την Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xaris theoxaris Χάρης Θεοχάρης ΑΕΚΝέο εμπόδιο από την πλευρά του Δημοσίου στο θέμα της εκχώρησης. Να προκαταβληθεί το ποσό του χαρτοσήμου ζητήθηκε απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ και το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για την αδιάλλακτη στάση του Δημοσίου, ως προς την καταβολή 3 εκ. ευρώ περίπου, προκειμένου να έχει ισχύ η σύμβαση εκχώρησης των απαιτήσεων της ΑΕΚ απ’ τη δικαστική διαμάχη με τον Ψωμιάδη. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, βάση νόμου η ΠΑΕ όφειλε να πληρώσει το παραπάνω ποσό εντός πέντε εργάσιμων ημερών απ’ την στιγμή που θα έμπαιναν οι υπογραφές. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr, αυτό που υποστηρίζουν πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ότι τους διαμηνύθηκε απ’ την πλευρά του Δημοσίου πως δε δέχονται πλέον να μπουν οι υπογραφές, αν δεν προκαταβληθούν τα χρήματα που αφορούν στην πληρωμή του χαρτοσήμου. Καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο και αφορά φυσικά τόσο στην εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ προς το Δημόσιο απ’ τον Ψωμιάδη, όσο και στο θέμα της εκκαθάρισης της εταιρίας που είναι και το σημαντικότερο για την επόμενη μέρα.

Στην ΑΕΚ θέλουν άμεσα, ενδεχομένως και σήμερα, να αποφασίσουν σχετικά με τον τρόπο αντίδρασής τους, προκειμένου να μην ισχύσει η συγκεριμένη απόφαση, αν και είναι αλήθεια ότι απ’ τη στιγμή που δε μπορεί να αποφευχθεί η πληρωμή του χαρτοσήμου (είτε πριν την υπογραφή, είτε εντός πέντε ημερών), το “αγκάθι” παραμένει.

Το χρονικό περιθώριο που υπάρχει για να βρεθεί λύση και να υπογραφεί η σύμβαση είναι ως το τέλος του μήνα, ενώ στις 5/5 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Χάρη Οικονομόπουλου εναντίον της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X