
Η Κ16 νίκησε με 3-0 τους Θρακομακεδόνες για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ
Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των τμημάτων ακαδημιών βόλεϊ κοριτσιών της ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, το πρώτο τμήμα της Κ16 επικράτησε εντός έδρας των Θρακομακεδόνων με 3-0 σετ, για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.
Η ομάδα της Έφης Παπαϊωάννου έφτασε έτσι στην 2η νίκη της σε 3 αγώνες συνεχίζοντας την πορεία της στο Πρωτάθλημα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Αντίθετα, το δεύτερο τμήμα της Κ16 ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 σετ από τον Φοίβο Μελισσίων, για την 3η αγωνιστική.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ – ΑΟ Θρακομακεδόνων 3-0
Τα σετ: 25-14, 25-07, 25-18.
ΑΕΚ (Έφη Παπαϊωάνου): Μακρίδη, Γκρίντζαλη, Ζαχαροπούλου, Μαρκοπουλιώτη, Δεληγιάννη (λ), Γεωργοστάθη, Κανέλλου, Κιούπη, Σταμίρη, Παπαδοπούλου, Μέσκοβα Σ, Μέσκοβα Μ (λ), Καπαργύρου, Φλώρου.
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: Βακερτζή, Γκαβέρη, Δουγιέκου (λ), Καραμέρου, Λογοθέτη, Μολάρη, Τριανταφύλλου, Βενιέρη (λ), Καρατζογιάννη, Ρηγοπούλου, Τσαφάρα, Φαρασοπούλου, Φίλου, Φραγκουλοπούλου.
ΣΦΑ Μελισσίων “Ο Φοίβος” – ΑΕΚ 3-0
Kατηγορία: Κ16 2

- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Σταύρος Καζαντζόγλου αποκαλύπτει: «Η διαρροή της μεταγραφικής λίστας Ριμπάλτα και τα…πλακάκια της ΑΕΚ!» (VIDEO)
- Ο Κουτέσα και γιατί προσωρινά βγάζει τον Αφόνσο εκτός κάδρου
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η ΑΕΚ θέλει Άντμαν και Τζέιμς από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς!
- Στόχος της ΑΕΚ ο Μοχάμεντ Καμαρά της Γιουνγκ Μπόις!



«Διπλό χτύπημα από ΑΕΚ, θέλει τον Αλεμάο και τον Σοκό!»

Επίσημος πάροχος αεροταξί για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες – Εως και 4 επιβάτες

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μηχανή – Σοβαρά τραυματίας ο αναβάτης

Γαλάζια Σημαία: Οι παραλίες στην Ελλάδα που την κέρδισαν, στην 2η θέση παγκοσμίως η χώρα μας

Συμφωνία Μπάγερν – Ουπαμεκανό για νέο συμβόλαιο