Ο Τσεβάς λέτε να φύτρωσε;

Ο Τσεβάς λέτε να φύτρωσε;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas tsevasΞάφνου μας προέκυψε Τσεβάς. Και πώς να μην μας προκύψει. Δυο γκολ σε δυο ματς (και τέσσερα συνολικά) έχει βάλει το παληκαράκι (ούτε 19 ακόμα παρακαλώ), παρόλο που ακόμα ολόκληρο ημίχρονο δεν έχει παίξει. Γκολ που δείχνουν πως το έχει το ένστικτο του κυνηγού. Για να δούμε λοιπόν τι σόϊ περίπτωση είναι αυτή του Τσεβά.

Τον είδα για πρώτη φορά στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Τσέστερ. Ήταν η εποχή που πριν φύγει η αποστολή για την Αγγλία, μανάδες και πατεράδες έφτιαχναν ουρές έξω από τα Σπάτα και περίμεναν τον Βαγγέλη Βλάχο να τον παρακαλέσουν να δοκιμάσει τον κανακάρη τους που είναι παικταράς. Ο κακομοίρης ο Βλάχος κάτι που δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρια, κάτι που γενικώς δεν είχε παίκτες, ότι έβρισκε το δοκίμαζε. Μπάτε σκύλοι αλέστε. Δεν ήταν τέτοια περίπτωση ο Τσεβάς. Αλλά ο Βλάχος τον αντιμετώπισε ως τέτοια περίπτωση, τον έβαζε να παίζει αριστερό μπακ και μετά τον έκοψε και από πάνω.

Τον ξαναείδα τον Τσεβά πέρυσι το καλοκαίρι στην προετοιμασία στο Πήλιο. Είχε βγάλει μια σεζόν ως επιθετικός και ως πρώτος σκόρερ της δεύτερης ομάδας. Γρήγορος, τσαμπουκάς, αλλά όχι και να τρελαθείς. Σε ρηχά νερά στα φιλικά. Στα επίσημα παιχνίδια, από την τρίτη αγωνιστική και μετά, ο Δέλλας τον σήκωνε σταθερά από τον πάγκο. Στην αρχή για δίλεπτα και τρίλεπτα. Ήρθε κατόπιν το ματς με τον Ηλυσιακό που η ΑΕΚ το «καθάρισε» με κεφαλιά του μικρού. Και για να μην απλώνομαι, ο Τσεβάς του τώρα, δεν έχει καμία σχέση με τον Τσεβά του καλοκαιριού. Αν δεν τον είχε πάει πίσω μάλιστα η πνευμονία του, θα ήταν ακόμα καλύτερος και σίγουρα θα ήταν βασικός.

Δεν έπεσε από τον ουρανό ο Τσεβάς ξαφνικά. Ούτε φύτρωσε τώρα την άνοιξη στα Σπάτα μαζί με τις μαργαρίτες. Όλη η πορεία που έχει κάνει ο Τσεβάς, είναι αποτέλεσμα (και) της δουλειάς γίνεται στην ομάδα. Επειδή όμως κατά το νομικό μας δίκαιο εις μάρτυς, ουδείς μάρτυς, υπάρχει και άλλη περίπτωση. Ο Τζανετόπουλος της Κυριακής πατούσε καλύτερα στα πόδια του απ’ ότι ο Σταθάκης (ο βασικός στόπερ δηλαδή) στα περισσότερα ματς φέτος. Και ήταν καλύτερος από το προηγούμενο ματς που ήταν και πάλι βασικός, που σημαίνει πως θα γίνεται και καλύτερος όσο παίρνει ματς. Πιτσιρικάς και ο Τζανετόπουλος και έχει κάνει άλματα προόδου από το καλοκαίρι μέχρι τώρα. Και για να μην ξεχνιόμαστε, είχε έρθει για να δοκιμαστεί. Όπως είχε έρθει για να δοκιμαστεί και έγινε βασικότατος και ο Πεταυράκης.

Για να μην ξεχάσω ακόμα και τον Μούργκα. Δεν είχε προσωπικά μαζί του ο Δέλλας και δεν τον έβαζε τόσο καιρό. Ούτε έχουν τα κτήματα τους δίπλα – δίπλα έξω από την Ζένιτσα και τσακώνονται για τα στρέμματα. Ο Μούργκα ακόμα και πριν από περίπου έναν μήνα, ήταν απογοητευτικός στο φιλικό με την εθνική νέων στον Άγιο Κοσμά. Όμως, επίσης μέσα από την δουλειά που γίνεται στα Σπάτα, πλέον δείχνει πως μπορεί να βγάλει και να δώσει πράγματα. Όλα αυτά δεν προέκυψαν μαγικά. Και μπορεί ο Δέλλας να μην κατάφερε να πείσει κάποιους πιο μεγάλους να αρπάξουν την ευκαιρία τους, αλλά με τους μικρούς όπως βλέπετε, βγάζει αποτελέσματα. Μιας και τις προάλλες δηλαδή, συζητούσαμε για δουλειά στα Σπάτα.

ΥΓ: Το έγραψα και θα το ξαναγράψω. Το έκαναν και άλλοι παίκτες, αλλά ειδικά ο Σταθάκης «σκίστηκε» στο ματς της Κυριακής και έδωσε και την ψυχή του. Δείγμα πως το παιδί έχει φιλότιμο και ξέρει να τιμά και να εκτιμά. Αυτόν δεν τον κάνει σούπερ αμυντικό, αλλά μπράβο του.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X