Την πήρε (πάλι) από το χέρι ο Πολυτάρχου

ΑΕΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας 60-67 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarxouΗ φετινή σεζόν για την ΑΕΚ είχε πολλούς παίκτες στο επιθετικό κομμάτι. Εκτός των Πολυτάρχου και Γκιζόγιαννη που υπήρχαν από την περσινή σεζόν, προστέθηκε ο Καράμπουλας (MVP της περσινής Α2), ενώ μπήκαν στην ομάδα και ποιοτικοί παίκτες όπως ο Τσιάκος, ο Τσιότρας, ο Νίκολιτς και ο Παπαδιονυσίου. Η ΑΕΚ βρήκε και από αλλού πόντους, ενώ οι Φαλέκας και Δέσπος είχαν σταθερή προσφορά.

Έτσι ο περσινός πρώτος σκόρερ είχε λιγότερες… μπάλες στα χέρια του. Ωστόσο, με την βοήθεια του Βαγγέλη Ζιάγκου εστίασε στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο μισό της σεζόν και αρχές του 2014. Ο Μιχάλης Πολυτάρχου ήταν καθοριστικός σε αρκετά παιχνίδια με την προσωπική του άμυνα και ειδικά σε δύσκολα ματς (με Καβάλα και Αρκαδικό τελευταία).

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα πήρε (και) επιθετικά την ΑΕΚ στις πλάτες του. Σταθερά πρώτος σκόρερ της στα τελευταία παιχνίδια και μάλιστα με λίγες άστοχες ενέργειες (με εξαίρεση το κακό ματς με τον Κόροιβο).

Χθες σούταρε 15 φορές, ευστόχησε στις 11 και σκόραρε 17 πόντους, ενώ είχε και δύο ριμπάουντ. Πολύπλευρή βοήθεια για ακόμη μια φορά από τον Πολυτάρχου, ο οποίος έχει βαλθεί να ηγηθεί της ανόδου στην Α1 και να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και τη νέα χρονιά στα μεγάλα σαλόνια.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X