Απίστευτο: Δόθηκαν 29 λεπτά καθυστερήσεις στο ματς Ιράν – ΗΑΕ και γκολ στο 45+27′

Απίστευτο: Δόθηκαν 29 λεπτά καθυστερήσεις στο ματς Ιράν – ΗΑΕ και γκολ στο 45+27′
Photo Credits: INTIME

Με… σχεδόν ένα ημίχρονο καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης Ιράν – ΗΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Ιράν υποδέχθηκε στην έδρα του τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ωστόσο ένα αναπάντεχο γεγονός σημειώθηκε στον αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ένας από τους προβολείς του γηπέδου έπαψε να λειτουργεί και αυτό ανάγκασε τον ρέφερι να σταματήσει το παιχνίδι.

Το πρόβλημα χρειάστηκε μισή ώρα να αποκατασταθεί, όμως οι άνθρωποι στο στάδιο μπόρεσαν να διορθώσουν τη ζημιά. Οι παίκτες συνέχισαν να αγωνίζονται και το κενό που δημιουργήθηκε καλύφθηκε στις… καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι Κιμ Τζονγκ-Xιέοκ έδειξε 29 λεπτά καθυστερήσεις, ενώ μέσα σε αυτές πήραν και προβάδισμα οι γηπεδούχοι. Στο 45+27′ συγκεκριμένα ο Αζμούν με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0!

Τα όσα συνέβησαν στο «Azadi Sports Complex» προκάλεσαν την οργή των φιλοξενούμενων φιλάθλων. Αρκετοί ήταν εκείνοι που ξέσπασαν υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται να διεξάγονται διεθνείς αγώνες υπό αυτές τις συνθήκες.

Η Φανέλα με το #9 με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X