
Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ματς με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Η σημερινή προπόνηση είχε ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Αλί Σαμάτα να βγάζει μέρος της κανονικής προπόνησης, με την επιστροφή του πλέον να αποτελεί απλώς θέμα χρόνου.
Στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας δεν είναι οι Λόβρεν και Ότο, καθώς τόσο ο Κροάτης, όσο και ο Ισπανός χρειάζονται ακόμη χρόνο για να επανέλθουν από τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Οργή Δημητριάδη για καταστάσεις στην ΑΕΚ: «Κανένας δεν είναι πάνω από την ΑΕΚ – Αλβες και Ριμπάλτα πόζαραν χαμογελαστοί, σα να είναι στο Μέγαρο Μουσικής!» (VIDEO)
- Δεν είναι όλοι για την ΑΕΚ
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν δεν τραυματιζόμουν με την Άντβερπ ίσως να παίζαμε στο Champions League»
- Η Αλκαλόιντ νίκησε 42-37 τη Ρούναρ και «βλέπει» ΑΕΚ στους ευρωπαϊκούς Τελικούς!



Η (αγωνιστική) ανάσταση της ΑΕΚ πρέπει να είναι την Κυριακή και το ματς στα Λιόσια!

«Κλείδωσε» για δυο η άνοδος στην Premier League, απομένει μια ομάδα μέσω Play-Offs

Αναστάτωση στην Παναγία των Παρισίων: Βρέθηκε απειλητικό μήνυμα

Η Βραζιλιάνα χορεύτρια που κλέβει την παράσταση στο καρναβάλι του Ρίο (VIDEO)

Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Λεβερκούζεν ο Τα