«Γιουβέντους, Λειψία και Λεβερκούζεν θέλουν να κάνουν δικό τους τον Χόιλουντ»

«Γιουβέντους, Λειψία και Λεβερκούζεν θέλουν να κάνουν δικό τους τον Χόιλουντ»
Photo Credits: INTIME

Περιζήτητος φαίνεται να είναι στην αγορά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράσμους Χόιλουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Ράσμους Χόιλουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αβέβαια, καθώς ο 22χρονος επιθετικός διανύει φέτος μία άκρως απογοητευτική χρονιά, με μόλις οκτώ γκολ σε 39 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Είναι γνωστό πως ο Ρούμπεν Αμορίμ έχει βγει στην αγορά και αναζητά έναν νέο επιθετικό για τη Γιουνάιτεντ του αύριο και δεν είναι απίθανο στο ερχόμενο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ο Δανός να αποτελέσει παρελθόν.

Μπορεί η σεζόν που διανύει να μην είναι και η καλύτερη, παρ’ όλα αυτά αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται έντονα για την περίπτωση του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Γιουβέντους, Λειψία και Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλουν να αποκτήσουν τον νεαρό σέντερ φορ και δεν είναι απίθανο τις επόμενες εβδομάδες να έχουμε εξελίξεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Φανέλα με το #9 με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X