Μελισσανίδης: "Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας"

Με σφραγίδα Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1Μηνύματα προς όλο τον κιτρινόμαυρο οργανισμό έστειλε ο Δημήτρης Μελισσσανίδης με αφορμή την σημερινή επέτειο των 90 χρόνων απο την ίδρυση της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μίλησε για ημέρα προβληματισμού και όχι πανηγυρισμού, αλλά ξεκαθάρισε ότι όλοι ενωμένοι θα καταφέρουν να αναγεννήσουν την Ένωση.

Μέσω της εφημερίδας “Ώρα των Σπορ” ο “τίγρης” ήταν σαφής για τα όσα περνάει τούτη την ώρα ο σύλλογος. Μίλησε για μια ιστορική αφετηρία, που άπαντες καλούνται να βλέπουν το τέλος και όχι την αρχή της διαδρομής. Η ΑΕΚ άλλωστε γεννήθηκε στα δύσκολα και έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις όποιες δυσκολιες τις παρουσιαστούν.

Αναλυτικά

«Η σημερινή επέτειος των 90 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ αποτελεί για όλους εμάς ημέρα περισυλλογής και προβληματισμού και όχι πανηγυρισμού. Η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται σε μια ακόμη ιστορική αφετηρία και όλοι πρέπει να βλέπουμε το τέλος και όχι την αρχή της διαδρομής. Η ΑΕΚ που όλοι λατρεύουμε, γεννήθηκε στα δύσκολα, μεγαλούργησε στα δύσκολα και καλείται να αναγεννηθεί και πάλι μέσα από τα δύσκολα. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε αποφεύγοντας τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Τα καλύτερα για την ΑΕΚ βρίσκονται μπροστά μας», τόνισε ο Τίγρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X