
Πάντα ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ο Γιώργος Κυριακόπουλος
Σταθερά στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ παραμένει ο Γιώργος Κυριακόπουλος της Μόντσα, ειδικά όσο το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ένωσης είναι αυτό που «πληγώνει» την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Ο Έλληνας διεθνής μπακ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ τον χειμώνα, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, βλέπει τη Μόντσα να μη μπορεί να σώσει τη χρονιά και βαδίζει ολοταχώς για τη Serie B.
Έτσι, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», είναι πολύ πιθανό στις αρχές του καλοκαιριού να γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή και η ΑΕΚ να ενισχυθεί σε μια θέση που ομολογουμένως… πονάει και μάλιστα να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Οργή Δημητριάδη για καταστάσεις στην ΑΕΚ: «Κανένας δεν είναι πάνω από την ΑΕΚ – Αλβες και Ριμπάλτα πόζαραν χαμογελαστοί, σα να είναι στο Μέγαρο Μουσικής!» (VIDEO)
- Δεν είναι όλοι για την ΑΕΚ
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν δεν τραυματιζόμουν με την Άντβερπ ίσως να παίζαμε στο Champions League»
- Η Αλκαλόιντ νίκησε 42-37 τη Ρούναρ και «βλέπει» ΑΕΚ στους ευρωπαϊκούς Τελικούς!



Η (αγωνιστική) ανάσταση της ΑΕΚ πρέπει να είναι την Κυριακή και το ματς στα Λιόσια!

«Κλείδωσε» για δυο η άνοδος στην Premier League, απομένει μια ομάδα μέσω Play-Offs

Αναστάτωση στην Παναγία των Παρισίων: Βρέθηκε απειλητικό μήνυμα

Η Βραζιλιάνα χορεύτρια που κλέβει την παράσταση στο καρναβάλι του Ρίο (VIDEO)

Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Λεβερκούζεν ο Τα