Το χρηματιστήριο του παιχνιδιού ΑΕΚ – Αστέρας με τον δείκτη τιμών του Enwsi.gr

Το χρηματιστήριο του παιχνιδιού Πανναξιακός - ΑΕΚ με τον δείκτη τιμών του Enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xrima xrimatistirioΔιαβάστε στο Enwsi.gr, που κινήθηκαν οι «κιτρινόμαυρες μετοχές» στο ματς με τον Αστέρα Βάρης:

LIMIT DOWN (προς τα κάτω)

Δημήτρης Γροντής: Καλύτερος σε σχέση με την τραγική εικόνα των δυο προηγούμενων παιχνιδιών. Αλλά και πάλι χωρίς να μπορεί να πείσει πως έχει την δυνατότητα να δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω. Ημιτελείς, όλες οι προσπάθειες του.

Νίκος Γεωργέας: Με εξαίρεση τα τελευταία 15 λεπτά του ματς, που έκανε τρεις καλές κούρσες από δεξιά (ως δεξί μπακ), συνολικά ήταν από τα μέτρια εως κακά απογεύματα του. Ειδικά ως αμυντικός μέσος, έκανε πάρα πολλά και εύκολα λάθη.

Ηλίας Βούρας: Του έλειπε η σταθερότητα και η σιγουριά στις κινήσεις του. Είχε κακές εξόδους, ενώ δυο φορές εκτίμησε πολύ λάθος επικίνδυνες φάσεις του αντιπάλου.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ (ούτε κάτω, ούτε πάνω)

Βαγγέλης Πλατέλλας: Μπορεί αυτή την φορά να ήταν λιγότερο επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία, από κάθε άλλο ματς. Χρειάστηκε όμως μια φάση, για να «εκτελέσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πετύχει μια ακόμα γκολάρα.  

Δημήτρης Ανάκογλου: Έδωσε μια καταπληκτική ασίστ στο γκολ του Τσεβά, ενώ ανέβηκε πολύ περισσότερο, όταν μετακινήθηκε σε ρόλο αμυντικού μέσου. Δεν είχε καλό ξεκίνημα στο ματς, ενώ πολλές πρωτοβουλίες που πήρε, δεν του βγήκαν.

Μιγκέλ Κορδέρο: Ήταν και πάλι ο παίκτης που έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα στα μεσαία γραμμή. Δούλεψε πολύ σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αλλά έκανε και λάθη και άφησε και αρκετές προσπάθειες και αυτός ημιτελείς.

Τάσος Τσουμάγκας: Ξέρει πως βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης και αυτό τον έχει φορτώσει με άγχος. Επεδίωκε πολλές φορές το κάτι παραπάνω. Όμως ήταν κινητικός και με έντονη παρουσία από την πλευρά του.

Σωκράτης Τσουκαλάς: Πρόσεξε περισσότερο τα αμυντικά του καθήκοντα στο πρώτο ημίχρονο και δεν ανέβαινε πολύ από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι την άτυχη στιγμή να κτυπήσει, είχε ανεβάσει πολύ την απόδοση του με συμμετοχή και στην επιθετική λειτουργία.

LIMIT UP (Προς τα πάνω)

Σταύρος Σταθάκης: Έδειξε πως τον άγγιξαν 100% τα λόγια του Δέλλα την προηγούμενη εβδομάδα. Και γι αυτό και έδωσε και την ψυχή του, προκειμένου να αλλάξει την αγωνιστική συμπεριφορά του. Κάτι που αποδεικνύει πως είναι ένας παίκτης που έχει φιλότιμο και σεβασμό στον προπονητή και την ομάδα του.

Άλεξ Ντακόλ: Στην φάση που σκόραρε, έδειξε και την ποιότητα του και την καλή τεχνική του κατάρτιση. Γενικώς δούλεψε πολύ στην επίθεση, μόχθησε πολύ, παρότι ήταν εγκλωβισμένος ανάμεσα σε πολλούς παίκτες.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έδειξε πως όσο περισσότερες συμμετοχές παίρνει, τόσο περισσότερο βελτιώνεται. Σταθερός, με σωστές θέσεις και σωστές επεμβάσεις. Έδειξε και πάλι πως έχει πολύ καλά στοιχεία.

Έντιν Μούργκα: Ντεμπούτο έκανε σε επίσημο ματς και άρπαξε την ευκαιρία. Ο Δέλλας του έδωσε σημαντικό χρόνο συμμετοχής και ως αριστερό εξτρέμ έκανε δουλειά. Φάνηκε στην επίθεση και είχε έντονη παρουσία στο ματς.

BLUE CHIP

Βασίλης Τσεβάς: Για μια ακόμα φορά, απέδειξε πως είναι ένας επιθετικός πάνω στον οποίο δικαίως έχει επενδύσει πολλά η ΑΕΚ. Ήρθε και πάλι από τον πάγκο και βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη θέση, για να πετύχει δεύτερο συνεχόμενο γκολ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X